Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Μυρσίνη τα χάνει όλα – Ζει στην απόλυτη φτώχια και μόνη της!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Μυρσίνη τα χάνει όλα – Ζει στην απόλυτη φτώχια και μόνη της!Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Μυρσίνη τα χάνει όλα – Ζει στην απόλυτη φτώχια και μόνη της!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Χαμός με τις νέες εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά.

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της σειράς εδώ!

Σύμφωνα με όσα θα δούμε ότι η Μυρσίνη παθαίνει κατάθλιψη όταν ο Δούκας την διώχνει από κοντά του με σκληρό τρόπο.

Η Μυρσίνη Σεβαστού είναι μια γυναίκα μοιραία, αποφασιστική και σκληρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της Μυρσίνης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νέος έρωτας – Καλλιόπη και Δημήτρης μαζί;

Απόπειρα αυτοκτονίας η Μυρσίνη

Αρχικά θα δούμε ότι ο Δούκας, γνωρίζοντας τα καμώματα της Μυρσίνης και το κέρατο που του φόρεσε με τον Θωμά Κυπραίο, θα την διώξει από το σπίτι.

Δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό η Μυρσίνη, αλλά τελικά η πόρτα κλείνει οριστικά για αυτήν.

Τότε μέσα στην μεγάλη της τρέλα που δεν είναι πια μαζί με την οικογένεια της, θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, αφήνοντας ένα γράμμα στα παιδιά της, και εξηγώντας τους λόγους.

Αλλά θα ζήσει με εντολή του σεναριογράφου.

Στην πορεία θα κάνει το μεγάλο λάθος να επιστρέψει την περιουσία στον Δούκα πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον ξανακερδίσει.

Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος της.

Ο Δούκας μόλις πάρει πίσω την περιουσία του, θα την εκδικηθεί με πολύ σκληρό τρόπο. Θα την χτυπήσει εκεί που πονάει περισσότερο η Μυρσίνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική πέφτει σε μελαγχολία – Ο Ισίδωρος ανησυχεί

Φοβάται την φτώχια

Με την φτώχεια. Αφού χωρίς τα χρήματα του Δούκα δεν έχει δικά της χρήματα. Ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει και ήταν χρεοκοπημένος. Άλλωστε ο Δούκας την παντρεύτηκε για το όνομα του πατέρα της, που ήταν αρκετά δυνατό.

Χωρίς τα χρήματα του Δούκα η Μυρσίνη μην μπορώντας να ζήσει μέσα στην φτώχεια θα στραφεί στα παιδιά της, αλλά εκεί θα δει το σκληρό τους πρόσωπο.

Όλα τα παιδιά της την θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνη για όλα τα κακά της οικογένειας τους και της έχουν γυρίσει την πλάτη. Μάλιστα με την Πηνελόπη θα φτάσει στα άκρα και θα έχουν μια πολύ ιδιαίτερη και σκληρή συζήτηση μεταξύ τους.

Η Μυρσίνη τα χάνει όλα και μένει μόνη της χωρίς χρήματα. Να ζει μες την φτώχεια κατι που ήταν το μοναδικό πράγμα που φοβόταν στην ζωή της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *