Άγριες Μέλισσες: O Δούκας τελειώνει την Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες: O Δούκας τελειώνει την Μυρσίνη

Νέες εξελίξεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες με το Δούκα αυτή τη φορά να περνά στην αντεπίθεση αποκαλύπτοντας στα παιδιά του τη σχέση της μητέρας τους, Μυρσίνης, με τον Μιλτιάδη.

Η επιθυμία του μικρού Σέργιου να δει το παππού και τη γιαγιά του και η προτροπή της Αγορίτσας να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα φέρνουν όλη την οικογένεια Σεβαστού στο ίδιο τραπέζι. Μόνο που η εορταστική ατμόσφαιρα δεν θα κρατήσει για πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Άννα αποκαλύπτει στην Αθηνά τη σχέση της με το Δημήτρη

Ο Δούκας Σεβαστός αιφνιδιάζει τα παιδιά του αποκαλύπτοντας τα πάντα γύρω από τη περιουσία του ενώ παράλληλα βγάζει στη φόρα και το ένοχο μυστικό της Μυρσίνης για τη σχέση της με το Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες – Αποκάλυψη: Ο Δούκας τελειώνει τη Μυρσίνη!
Και τα τρία παιδιά του μένουν με το στόμα ανοιχτό με αυτά που ακούνε από το πατέρα τους ενώ το μίσος που έχουν πλέον για τους γονείς τους μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ: Στο φως το βαρύ παρελθόν – Μία τραγική ιστορία αγάπης κι ένας ξεχασμένος τάφος

Η Πηνελόπη ευθέως κατηγορεί τη μάνα της για όλα τα δεινά της ζωής τους. Το θυμό τους και την απογοήτευση τους προσπαθούν να συγκρατήσουν τόσο ο Νικηφόρος όσο και ο Κωνσταντής που είναι παρόντες ενώ η Μυρσίνη νιώθει τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια της.

Μέσα σ’ όλα και ο μικρός Σέργιος ο οποίος δείχνει να μη μπορεί να διαχειριστεί τα όσα ακούει στο κατά τα άλλα γιορτινό αυτό τραπέζι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση