Άγριες Μέλισσες Spoiler: Εντολή θανάτου για τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Εντολή θανάτου για τον ΚωνσταντήΆγριες Μέλισσες Spoiler: Εντολή θανάτου για τον Κωνσταντή

Μπορεί η Δρόσω και ο Κωνσταντής να διανύουν μια ευτυχισμένη περίοδο μεταξύ τους καθώς μετά την επανασύνδεσή τους, η σχέση τους προχωρά και όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, επισημοποιείτε.

                   Άγριες Μέλισσες Spoiler: Εντολή θανάτου για τον Κωνσταντή

Τα πάντα όμως μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή καθώς μια πικρή αλήθεια θα βγει στην φόρα και θα τα τινάξει όλα στον αέρα. Ποιος είναι αυτός που θα δώσει εντολή θανάτου για τον Κωνσταντή στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες;

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο – Θέμης: «Ο θάνατος σου δε θα μείνει ατιμώρητος»

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Εντολή θανάτου για τον Κωνσταντή

Η οργή του Ακύλα είναι ανεξέλεγκτη

Η αλήθεια για την παράνομη σχέση που διατηρούσε ο Κωνσταντής με την Ζωή Μεγαρίτη βγαίνει στην φορά με τον Ακύλα να γίνεται έξαλλος. Τα χτυπήματα για εκείνον τις τελευταίες μέρες είναι πολλά. Από την μια η αποκάλυψη της ερωτικής ζωής του γιού του και μια αυτό, γονατίζουν τον σκληρό και αδίστακτο ήρωα.

Στο άκουσμα της είδησης πως ο Κωνσταντής διατηρούσε σχέση με την γυναίκα του, όταν αυτός βρισκόταν στην φυλακή, τον κάνει έξαλλο και φτάνει στο σημείο να πάρει ακραίες αποφάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv. Ο ίδιος δεν διστάζει και δίνει εντολή δολοφονίας στους δικούς του ανθρώπους για τον Κωνσταντή, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα επακολουθήσουν.

Διαβάστε Επίσης  To Προξενιό της Ιουλίας: Μοιραία συνάντηση φέρνει συνέπειες

Έτσι, ο Κωνσταντής μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες καθώς θα δώσει εντολή θανάτου για τον ήρωα, μετά την αποκάλυψη της προδοσίας της γυναίκας του, Ζωής.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *