ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 40-41-42-43-44

ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 40-41-42-43-44

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΗΛΙΟΣ που βλέπουμε στον ANT1.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 40-41-42-43-44

Επεισόδιο 40

Η σύλληψη της Αντωνίου προκαλεί ένταση και ανάμεικτα συναισθήματα σε όλους. Η Μαρία κι ο Αντώνης ελπίζουν επιτέλους στη δικαίωση της Αγγελικής. Ο Δημήτρης αδημονεί κι αυτός να κλείσει την υπόθεση και δεν διστάζει να συγκρουστεί γι’ αυτό με την Αθηνά.

Απ’ την άλλη, η Νίκη αδυνατεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη πως ο Μάνος ευθύνεται για ό,τι συνέβη στο φοιτητικό πάρτι. Στριμώχνει τον γιο της και τον προειδοποιεί να αναλάβει τις ευθύνες του. Ο Αντρέας, όμως, έχει άλλη γνώμη γι’ αυτό. Ο Δημήτρης ελπίζει πως η σχέση του με την Λήδα επιτέλους βρίσκει το δρόμο της.

Το ίδιο ελπίζει κι η Αλίκη για τον γάμο της με τον Φίλιππο. Η επιφυλακτική στάση, όμως, της Λήδας απ’ τη μια, αλλά και του Φίλιππου απ’ την άλλη, απλώνει ακόμη σκιές στις προσδοκίες του Δημήτρη και της Αλίκης

Επεισόδιο 41

Η Νίκη προσπαθεί να προστατέψει τον Μάνο, αλλά πιέζεται από παντού, ενώ η επέμβαση του Αντρέα θα είναι καταλυτική… Η Λένα θέλει να βοηθήσει τον Ντίνο, αλλά έχει μείνει μόνη της σε αυτό και δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει.

Η Λήδα αισθάνεται πολύ μπερδεμένη όταν ο Δημήτρης της ζητά για ακόμη μία φορά να μείνουν μαζί. Ο Φίλιππος αρχίζει να ενοχλείται με την καλή σχέση που έχει ο γιος του με τον Δημήτρη…ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 40-41-42-43-44

Διαβάστε Επίσης  Πυκνές χιονοπτώσεις στην Αττική από το μεσημέρι και μετά

 

Η Μαρία και ο Αντώνης προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να συνειδητοποιήσουν πως η κόρη τους η Αγγελική ήταν ένας άλλος άνθρωπος από αυτό που εκείνοι νόμιζαν.

ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 40-41-42-43-44

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42

Η Αντωνίου, πιεσμένη από την Λήδα, της λέει όλη την αλήθεια για την σχέση του άντρα της με την Αγγελική. Η Λήδα την κατηγορεί ευθέως πως εκείνη δολοφόνησε την αδελφή της. Η Εύα αποκαλύπτει στην Αλίκη ότι τα χάπια τα πούλαγαν ο Μάνος και η Νέλλη.

Ο Μάνος, που αισθάνεται τον κλοιό να στενεύει, παίρνει με το ζόρι την Νέλλη και φεύγουν απροειδοποίητα από την Καβάλα. Η Νίκη επισκέπτεται τον Ντίνο στην φυλακή και μαθαίνει για τον εκβιασμό που υπέστη…

Ο Φίλιππος κάνει ευθεία επίθεση στον Δημήτρη, προειδοποιώντας τον να μείνει μακριά από τον γιο του. Η Αλίκη νιώθει να χάνει τον Φίλιππο κάθε μέρα και πιο πολύ, ενώ η Λήδα απαντάει θετικά στην πρόταση του Δημήτρη να μείνουν μαζί. Ο Φίλιππος το μαθαίνει και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του.

 

Επεισόδιο 43

Η σχέση της Λήδας με τον Δημήτρη δείχνει να είναι στα καλύτερά της, αφού η Λήδα έχει συμφωνήσει επιτέλους να μείνουν μαζί. Ο Δημήτρης είναι ευτυχισμένος με την προοπτική να φτιάξουν οικογένεια.

Ο Φίλιππος όμως, αντιδρά, νιώθοντας πως η παρουσία του Δημήτρη στη ζωή του Πέτρου θα τον επηρεάσει και θα τον απομακρύνει απ’ αυτόν. Απ’ την άλλη, ο κλοιός γύρω απ’ τον Μάνο σφίγγει. Ο Δήμος προσπαθεί να πείσει την Μάρθα να καταδώσει τον Μάνο κι αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Δημήτρη για να τον ξεσκεπάσουν.ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 40-41-42-43-44

Διαβάστε Επίσης  5 μέρη της Θεσσαλίας που θα σας αφήσουν με το στόμα… ανοιχτό (photos)

Το θέμα είναι να πείσουν και την Νέλλη. Κι όλα αυτά, ενώ η Αντωνίου, αποφασίζει να κηρύξει πρώτη τον πόλεμο, ώστε να αποκαταστήσει το καλό της όνομα.

ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 40-41-42-43-44Επεισόδιο 44

Η σύλληψη του Μάνου αναγκάζει τους πάντες να διαλέξουν στρατόπεδο. Η Νέλλη προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί απ’ την κατάσταση για να σώσει τον εαυτό της, αλλά είναι παγιδευμένη. Η Νίκη θα φτάσει να κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει το γιο της.

Ο Ντίνος χαμογελά επιτέλους αγκαλιά με την Λένα λίγο πριν την αθωότητα του. Οι καταθέσεις της Μάρθας και της Εύας είναι καθοριστικές για εκείνον. Ο Δήμος ανακαλύπτει αυτό που φοβόταν για την Νίκη. Ο Φίλιππος προσπαθεί να προλάβει μια λάθος κίνηση της Αλεξάνδρας. ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 43-44

 

Ο Δημήτρης προσπαθεί να εντοπίσει τον αποστολέα των μηνυμάτων που πλέον είναι σίγουρος ότι είναι και ο δολοφόνος της Αγγελικής. Μαζί με την Λήδα θα δουν ξανά σχολαστικά το βίντεο του ύποπτου με την κουκούλα και θα εντοπίσουν μια λεπτομέρεια που δεν είχαν παρατηρήσει νωρίτερα. Η Λήδα θα ανακαλύψει κατά λάθος το ζητούμενο στοιχείο, εκεί όμως που δεν το περίμενε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *