Η Γη της Ελιάς: Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον σύζυγο της Μαργαρίτας

Η Γη της Ελιάς: Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον σύζυγο της ΜαργαρίταςΗ Γη της Ελιάς: Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον σύζυγο της Μαργαρίτας

Μία επίσκεψη – φωτιά θα δεχτεί η Μαργαρίτα, στα επόμενα επεισόδια. Ένας άνθρωπος από τα παλιά θα της χτυπήσει την πόρτα, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή στη ζωή της. Ο πρώην σύζυγός της επιστρέφει μετά από καιρό, μπαίνοντας για τα καλά στην καθημερινότητά της.

          Η Γη της Ελιάς: Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον σύζυγο της Μαργαρίτας

Όλα θα αλλάξουν ξανά. Ο σύζυγος της Μαργαρίτας την είχε εγκαταλείψει στο παρελθόν, με το παιδί στην αγκαλιά. Είχε εξαφανιστεί, χωρίς να αφήσει σημεία ζωής. Η Μαργαρίτα αναγκάστηκε να παλέψει, να δουλέψει σκληρά για να μη λείψει τίποτα στον Αλέξη της.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Λιποθυμά, κλέβει έγγραφα και υπογράφει το τέλος του

Ο άνθρωπος αυτός επιστρέφει μετά από χρόνια και είναι ακόμη περισσότερο μπλεγμένος. Ο λόγος που είχε εξαφανιστεί, ήταν επειδή τον κυνηγούσαν. Τώρα γυρίζει και ζητάει την βοήθεια της Μαργαρίτας, βάζοντάς την σε μπελάδες.

Η Γη της Ελιάς: Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον σύζυγο της Μαργαρίτας

Σύμφωνα με το TV O’Clock, ο ηθοποιός που έρχεται στην γη της ελιάς, είναι ο Σταύρος Λούρας. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους θεατρικούς ηθοποιούς στην Κύπρο, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει στις δραματικές σειρές “Τα πέντε Κλειδιά” και “Όρκος Σιωπής”.

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας: Δραματικές ώρες για τον Γιωργίκη

Ο Σταύρος Λούρας θα υποδυθεί τον σύζυγο της Μαργαρίτας, ο οποίος κρύβει πολλά μυστικά στην γη της ελιάς. Πόσο θα επηρεάσει την υπόθεση της αγαπημένης μας σειράς;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *