Άγριες μέλισσες : Η Πηνελόπη χωρίζει τον μελέτη από την Κορίνα

Άγριες μέλισσες : Η Πηνελόπη χωρίζει τον μελέτη από την ΚορίναΆγριες μέλισσες : Η Πηνελόπη χωρίζει τον μελέτη από την Κορίνα

Άγριες μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι ανατρεπτικές καθώς η Πηνελόπη χωρίζει τον μελέτη από την Κορίνα .

Κάθε άλλο παρά ευτυχισμένος γάμος είναι αυτός της Kορίνας και του μελέτη και στο μέλλον θα οδηγηθεί σε τέλμα, με αποτέλεσμα ο χωρισμός να είναι μοναδική λύση .Ποιος όμως είναι ο ρόλος της σε όλο αυτό και πώς θα αντιδράσει ο Ακύλας στο ενδεχόμενο ενός διαζυγίου στην οικογένεια του; Το tv24 σας δίνει αποκλειστικά όλες τις απαντήσεις. Ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν, προδόθηκαν, πόνεσαν, χώρισαν, όμως ένα είναι σίγουρο δεν κατάφεραν ποτέ να μισήσουν στα αλήθεια ο ένας τον άλλον.

Ο λόγος για το μελέτη και την Πηνελόπη που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι δυο τους ,θα έρθουν ξανά κοντά σε μία στιγμή αδυναμίας κόντρα στα διαφορετικά σχέδιά τους.

Ναι καλά διαβάσατε θα έρθουν κοντά για μία και μόνο φορά αλλά αυτή θα είναι αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές τους. Και αυτό γιατί η Κορίνα αηδιασμένη πια από το γεγονός ότι αυτοί οι δύο είναι ξαδέρφια θα απαιτήσει να πάρει διαζύγιο. Ο Μελέτης που γνωρίζει πώς θα αντιδράσει ο Aκυλας, αν μάθει πως απάτησε την κόρη του, ξεκαθαρίζει στη γυναίκα του πως δεν πρόκειται να της επιτρέψει να πει στον πατέρα της την αλήθεια αλλά ούτε και να οδηγηθούν στο διαζύγιο.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Γεράσιμος σε Ελισάβετ – Η μοίρα μας είναι κοινή

Άγριες μέλισσες : Η Πηνελόπη χωρίζει τον μελέτη από την Κορίνα

Η Πηνελόπη χωρίζει τον μελέτη από την Κορίνα .

Τότε εκείνη αναγκάζεται να κάνει πίσω. Eκμεταλλευόμενη όμως το ένοχο μυστικό του αλλά και το φόβο του για τον Ακύλα. θα φροντίσει να κάνει τη ζωή του κόλαση. H αλλαγή συμπεριφοράς της θα τραβήξει το ενδιαφέρον της οικογένειας της και κυρίως της μητέρας της η οποία για μία ακόμη φορά ,θα προσπαθήσει να στηρίξει την κόρη της να αφήσει τον Μελέτη που δεν συμπαθούσε και δεν ήθελε για γαμπρό της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τραγικό τέλος του Δημήτρη στη σειρά

Άγριες μέλισσες : Η Πηνελόπη χωρίζει τον μελέτη από την Κορίνα

Από την άλλη η Πηνελόπη που παρά τη σκληράδα που θέλει να δείχνει, συνεχίζει να παλεύει ακόμα με τα συναισθήματα για εκείνον,έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον το δικηγόρο του Λούβαρη . Οι δυο τους μέσα από την συνεργασία τους ,θα δουν πως έχουν πολλά κοινά στο χαρακτήρα τους και έτσι θα ξεκινήσει ένα φλερτ μεταξύ τους πού θα καταλήξει σε σχέση. Άλλωστε ο Νικηφόρος πολλές φορές της έχει τονίσει πως πρέπει να προσπαθήσει να φτιάξει ξανά τη ζωή της και αυτός ήταν και ενας από τους λόγους που με τον Κωνσταντή δεν είδαν με καλό μάτι τη διάθεσή της να ανοίξει ξανά την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη. Γιατί με αυτόν τον τρόπο μένει κολλημένη στο παρελθόν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *