Σασμός – Η Βασιλική λυγίζει: «Δεν αντέχω άλλο Μαθιό»

Σασμός – Η Βασιλική λυγίζει: «Δεν αντέχω άλλο Μαθιό»Σασμός – Η Βασιλική λυγίζει: «Δεν αντέχω άλλο Μαθιό»

Σε πολύ άσχημη κατάσταση θα δούμε την Βασιλική, στη σειρά Σασμός. Η πρωταγωνίστρια φτάνει στα όριά της, μη μπορώντας άλλο να αντέξει το “κρυφτό” με τον αγαπημένο της. Ο Νικηφόρος φτάνει πολύ κοντά στην αλήθεια, με το ζευγάρι να κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα.

                    Σασμός – Η Βασιλική λυγίζει: «Δεν αντέχω άλλο Μαθιό»

Πράγματι, ο Νικηφόρος έχει ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να δει την μητέρα του με άλλον άντρα. Είναι κάθετος σε αυτό και δεν αλλάζει γνώμη. Η κατάσταση θα γινόταν ακόμη χειρότερη, εάν ο Νικηφόρος μάθαινε πως η μητέρα του και ο θείος του είναι μαζί…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Οι Σταματάκηδες σε διάλυση – Ο Αστέρης πολεμάει Μαθιό και Καλλιόπη

Ένα βήμα πριν καταστραφούν όλα… Ο Μαθιός, ανακουφισμένος, αναφέρει στην Βασιλική πως τη γλίτωσαν κι αυτή τη φορά. Εκείνη, όμως, δεν αισθάνεται το ίδιο. Μέσα της επικρατεί το απόλυτο χάος.

«Ξέρεις πως δεν έχω αγαπήσει άλλον άντρα», θα του πει η Βασιλική, ξεκινώντας τον πρόλογο χωρισμού, στη σειρά Σασμός. Ο Μαθιός θα αντιληφθεί αμέσως τι συμβαίνει. Το τέλος είναι δίπλα του.

Η Βασιλική θα ξεσπάσει, θα του αναφέρει πως δε μπορεί άλλο να κρύβεται, να κρατάει τον γιο της μακριά από την αλήθεια. Όλο της το είναι υποφέρει και δεν αντέχει να ζει σε αυτή την παράνοια.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα τελειώνει την Ουρανία

Ο Μαθιός την κοιτάζει χαμένος. Δεν πιστεύει σε όσα ακούει. «Στο υπόσχομαι, θα προσέχουμε περισσότερο», θα της πει. Η Βασιλική, όμως, είναι κάθετη. Του φωνάζει πως δε μπορεί να ρισκάρει άλλο, δε μπορεί να βλέπει το παιδί της να έχει υποψίες για την ίδια του τη μάνα. Η στιγμή αυτή είναι σπαρακτική…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *