Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Γρηγόρης Αποφασίζει Να Πει Όλη Την Αλήθεια Για Την Φωτιά

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Γρηγόρης Αποφασίζει Να Πει Όλη Την Αλήθεια Για Την ΦωτιάΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Γρηγόρης Αποφασίζει Να Πει Όλη Την Αλήθεια Για Την Φωτιά

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Στο νοσοκομείο θα οδηγηθεί ο Γρηγόρης, στην γη της ελιάς. Ο νέος αυτός χαρακτήρας που μπήκε για να φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή της Ευτυχίας, τραυματίζεται σοβαρά, με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Γρηγόρης αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια για την φωτιά

Η φωτιά στο ελαιοτριβείο άφησε πίσω της μεγάλη καταστροφή. Όλη η ευθύνη έπεσε στον Αποστόλη, ο οποίος -μετά από μία σύγκρουση με τον Μάνο και τον Ισίδωρο, έχασε τη δουλειά του. Την θέση του υπεύθυνου πήρε ο Ανέστης.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς: Πέφτει αναίσθητη μέσα στο κελί

Ο Γρηγόρης, ο νέος μηχανικός, γνώριζε την πικρή αλήθεια. Είδε πως έγινε η ζημιά και -παρόλο που θέλει τρελά την Ευτυχία, αποφασίζει να κάνει το σωστό. Ο Μάνος τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα ο Γρηγόρης να λυγίζει, στην γη της ελιάς.

Ο Γρηγόρης, θέλοντας να πάει από την πλευρά του δίκαιου και του σωστού, αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια για το πως προκλήθηκε η φωτιά. Ο Μάνος τον επισκέπτεται και ακούει με τα ίδια του τα αυτιά πως ο Αποστόλης δεν έφταιγε.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια του 2ου κύκλου 85-86-87-88-89-90-91-92-93-94

Με βαριά καρδιά επιστρέφει στο ελαιοτριβείο και καλεί τον Αποστόλη να μιλήσουν. Τον ενημερώνει πως έμαθε όλη την αλήθεια και πως τον θέλει πίσω για τη θέση. Βέβαια, ο Αποστόλης αρνείται να αναλάβει τη θέση αυτή ξανά.

Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί και από τις δύο πλευρές. Μπορεί ο Γρηγόρης να είπε την αλήθεια για την πυρκαγιά, η κατάσταση, όμως, δεν αλλάζει τόσο εύκολα. Θα καταφέρει ο Αποστόλης να τα αφήσει όλα πίσω και να επιστρέψει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *