Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλο

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλοΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλο

Η «Μυρτάλη» από τη «Γη της Ελιάς» βρέθηκε στον καναπέ του «Τι λες τώρα!» και μίλησε για την πορεία της στο χώρο και τις εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του MEGA. Η Αφροδίτη Μαρία Λιάντου, όπως είναι το πλήρες όνομά της μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της και τις ασχολίες που της αρέσουν, όπως το να γράφει μουσική ή το να ράβει ρούχα.

«Ήξερα από μικρή ότι θα φύγω για την Αγγλία, γιατί δεν μπορούσα να σπουδάσω εδώ αυτό που ήθελα. Η μαμά μου το είχε δεδομένο» σημείωσε.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλοΗ «Μυρτάλη» μίλησε για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καταλάβει πόσο αναγνωρίσιμη είναι. «Με πήρε τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε: “Θα κάνουμε μια νέα σειρά και θέλω να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο”» ανέφερε.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 84 , 85

«Αν δεν είχα κάνει πρόβες με τη μητέρα μου, δεν ξέρω αν θα είχα πάρει το ρόλο» συμπλήρωσε.

«Με άγχωναν συγκεκριμένες σκηνές και το έβλεπα βήμα – βήμα» τόνισε για τις δυσκολίες της στα γυρίσματα, ενώ η Αφροδίτη Λιάντου αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες από τη συνέχεια της σειράς. Το δικαστήριο θα γίνει σύντομα, αλλά ωστόσο δεν μας είπε αν η Μυρτάλη θα το κερδίσει και θα δικαιώθει, η θα το χάσει. Ακόμη δεν θα καταλάβει πως ο Ισίδωρος έχει στήσει όλη αυτή τη πλεκτάνη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλοΑκόμη αποκάλυψε πως ο Αλέξανδρος την φαντασιώνεται γενικά. Το μεγάλο σπόιλερ όμως είναι πως η Μυρτάλη δεν θα συνεχίσει να είναι καλά με τον Στέφανο.

Διαβάστε Επίσης  Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: 51, 52, 53, 54

«Η Μυρτάλη με τον Στέφανο θα έχουν δυσκολίες στη σχέση τους, λόγω της μητέρας του. Εχεί αρχίσει και κουράζεται γιατί είναι τόσο με τη μαμά του μαζί συνεχώς. Η Μυρτάλη ακυρώνει πολλές φορές εξόδους για είναι με τον Στέφανο και αυτός κοιμάται στη μαμά του! Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας! Το ότι ήρθαν κοντά με την Αρετή, ήταν μια μικρή παρένθεση και η κόντρα συνεχίζεται. Η Αρετή δεν θέλει με τίποτα να παντρευτεί η Μυρτάλη με τον Στέφανο. Θα έχουμε τσακωμούς και εντάσεις» ανέφερε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλο

Ενώ δεν μας είπε αν θα έρθει ο οριστικός χωρισμός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *