Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 54-55-56

Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 54-55-56Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 54-55-56

Επεισόδιο 54

Η Πελαγία μένει μόνη της με τον Ταρζάν, ο οποίος την αναγνωρίζει. Η συνάντησή τους επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις στον Χρύσανθο, στη Μάρω και στον Λουδοβίκο, που έρχονται αντιμέτωποι με κουκουλοφόρους. ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 54-55-56

Η Τόνια αποκαλύπτει στη Ντάντω ότι το μωρό της ζει, την ώρα που η Σούλα προσπαθεί να σώσει τον Φεγκούδη από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Όσο περιμένουν το ασθενοφόρο, ο Μάνος με τον Πιπερόπουλο υπογράφουν ότι το 50% της εταιρείας περνά στα χέρια του Πιπερόπουλου.

Ο Παντελής προσπαθεί να κρύψει στα πράγματα του Μάνου το κολιέ με το σκιουράκι που του έδωσε η Μαριτίνα, ενώ η Διώνη βλέπει τον Φεγκούδη να κρατά τρυφερά το χέρι της Σούλας. ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 54-55-56

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Ισοβίτης Δίπλα Στον Αστέρη Που Μπαίνει Φυλακή

Επεισόδιο 55

Όσο ο Χρύσανθος και η Μάρω προσπαθούν να διαχειριστούν την εισβολή στο σπίτι τους, ο Λουδοβίκος και η Πελαγία αρχίζουν να σχηματίζουν κάποιες θεωρίες. Η Σούλα, όμως, αποφασίζει να περάσει στην πράξη και επισκέπτεται την Μάρω. Η επίσκεψή της θα δώσει μια άκρη στο νήμα και ενδεχομένως να οδηγήσει σε αποκαλύψεις για τα μυστικά του Χρύσανθου, και όχι μόνο. ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 54-55-56

Παράλληλα, στο σπίτι του Φεγκούδη, η μία κρίση διαδέχεται την άλλη και η Διώνη πρέπει να διαχειριστεί όχι μόνο τις όλο και συχνότερες εμφανίσεις της Σούλας στο σπίτι τους, αλλά και την εγκυμοσύνη της Τραβιάτα. Από τη μεριά της, η Τραβιάτα περνάει στην αντεπίθεση, όταν ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό της Διώνης.

Ο Παντελής προσπαθεί διακαώς να αποκτήσει πρόσβαση στα μυστικά του Μάνου και έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ντάντω. Κι ενώ άλλοι παλεύουν να μάθουν την αλήθεια και άλλοι να την κρύψουν, η επαφή του Μάνου με τον θάνατο τον οδηγεί να ανοίξει την καρδιά του στην Τόνια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στα μαχαίρια Ισμήνη, Αλκμήνη και Αντωνία

 

Επεισόδιο 56

Η Τραβιάτα απειλεί τη Διώνη με εκβιασμό και τα καταφέρνει καλά για την ώρα. Ο Φεγκούδης προσπαθεί να ξεκουραστεί και να φάει ένα δείπνο που θα το ευχαριστηθεί, αλλά κανείς δεν τον αφήνει. Ο Μάνος θα βγει, επιτέλους, ραντεβού με την Τόνια.

Η Μάρω προσπαθεί να εντοπίσει τις επαφές από την κάρτα sim του Ταρζάν και «πέφτει» στον Πιπερόπουλο, ο οποίος κεραυνοβολείται όταν μαθαίνει ποιανού είναι το τηλέφωνο.

 

Ο Πάρης πιέζει τη Διώνη να του πει με τι την εκβιάζει η Τραβιάτα κι εκείνη αποφασίζει να του το πει. Η Μαριτίνα, με αφορμή την επίσκεψη στον Φεγκούδη, ανακαλύπτει ότι ο Μάνος έχει βγει με παρέα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *