Άγριες μέλισσες: Η Πηνελόπη ρίχνει μαχαιριά στον Δούκα

Άγριες μέλισσες: Η Πηνελόπη ρίχνει μαχαιριά στον ΔούκαΆγριες μέλισσες: Η Πηνελόπη ρίχνει μαχαιριά στον Δούκα

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς η Πηνελόπη ρίχνει μαχαιριά στον Δούκα…

Αυτά που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς άγριες μέλισσες είναι συγκλονιστικά προκαλώντας Ένα ντόμινο εξελίξεων.  τα Χριστούγεννα έφτασαν και παρότι ο Νικηφόρος ,η Πηνελόπη και ο Κωνσταντής δεν θέλουν καμία σχέση με τους γονείς τους, ένα γεγονός θα τους φέρει ξανά κοντά ενωμένους. Ακόμα και αν είναι για λίγο.  Συγκεκριμένα, ο Σέργιος ικετεύει τον πατέρα του να δει τους παππούδες του τα Χριστούγεννα. Ο Νικηφόρος, θέλοντας να τον δει να χαμογελάει και πάλι, ενημερώνει την Αγορίτσα πως θα πραγματοποιήσουν όλοι μία επίσκεψη στο σπίτι των γονιών τους στη Λάρισα.

Άγριες μέλισσες: Η Πηνελόπη ρίχνει μαχαιριά στον Δούκα

 

 

Οι ειρωνείες της Μυρσίνης χαλάνε το εορταστικό κλίμα

Η εξέλιξη αυτή πλημμυρίζει με χαρά τον Δούκα και τη Μυρσίνη οι οποίοι αρχίζουν να υπολογίζουν χωρίς να προβλέπουν τις συνέπειες … Τελικά σύσσωμη η οικογένεια των Σεβαστών είναι ξανά μαζί στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ,με το μικρό Σέργιο να είναι ενθουσιασμένος. Χαίρομαι τόσο πολύ που είμαστε όλοι εδώ λέει, με την Αγορίτσα να μην σταματάει να τον καμαρώνει και από την άλλη, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού τηλέραμα ,ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη, ψυχρή και έτοιμοι για όλα… Το εορταστικό κλίμα δεν κρατάει για πολύ, καθώς οι εντάσεις δεν αργούν να ξεσπάσουν, όταν η Μυρσίνη ξεκινάει τις ειρωνείες της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Οι Σεβαστοί έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο της Πηνελόπης

Άγριες μέλισσες: Η Πηνελόπη ρίχνει μαχαιριά στον Δούκα

Η Πηνελόπη ρίχνει μαχαιριά στον Δούκα

Ακούγοντας τη μητέρα της να πετάει διαρκώς μπηχτές ,η Πηνελόπη δεν αντέχει . Τα νεύρα της Χτυπούν κόκκινο και ξεσπάει : Eχω βαρεθεί να σε ακούω πάψε πια της λέει σε έντονο ύφος και στο τραπεζί επικρατεί πανικός. Οι τόνοι δεν αργούν να ανέβουν με την Πηνελόπη απηυδισμένη πια να απειλεί ευθέως τον πατέρα της . Εχοντας ανοίξει ξανά την υπόθεση του Αλέξη γραμματικού, συλλέγει όλα τα στοιχεία για να κλείσει τον πατέρα της στη φυλακή . Είσαι ένας φονιάς και τίποτα περισσότερο! Πρέπει να πληρώσεις για το κακό που έχεις κάνει του λέει .

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σάββας Και Κωνσταντίνος Πιάνονται Στα Χέρια Για Την Ισμήνη

Τα λόγια αυτά, λειτουργούν σαν μαχαιριά στην καρδιά του Δούκα, μη μπορώντας να πιστέψει, πως η κόρη του, με την οποία τσουγκρίζε πριν λίγη ώρα, θέλει να τον καταστρέψει και να τον κλείσει στη φυλακή .Το γιορτινό κλίμα που επικρατούσε γκρεμίζεται για τα καλά, τα μαχαίρια βγαίνουν και η βράδια εξελίσσεται σε εφιάλτη για όλους . Θα δώσει η Πηνελόπη τη χαριστική βολή στο Δούκα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση