«Σασμός»: Έτσι θα ανακαλύψει ο Άγγελος ότι ο πατέρας του είναι ο Μάρκος Βρουλάκης!

«Σασμός»: Έτσι θα ανακαλύψει ο Άγγελος ότι ο πατέρας του είναι ο Μάρκος Βρουλάκης!«Σασμός»: Έτσι θα ανακαλύψει ο Άγγελος ότι ο πατέρας του είναι ο Μάρκος Βρουλάκης!

Το περιοδικό «Tivi Σήριαλ» που κυκλοφορεί έχει λεπτομέρειες για το πώς φτάνει ο Άγγελος στην αλήθεια για τον πατέρα του, όταν τα νέα από την Αθήνα είναι απογοητεύτηκα. Ο γιατρός παρότι βρίσκεται σε αδιέξοδο με την βοήθεια του Αστέρη και της Αργυρώς τον πατέρα του μαθαίνει για μια φίλη της Ανθούλας, την Αθηνά, την εντοπίζουν και μέσα από την κουβέντα προκύπτει ένα ακόμα κομμάτι του παζλ της καταγωγής του. Η αλήθεια για τον πατέρα του Αγγελου είναι μια ανάσα από το να βγει στο φως.

Ωστόσο, η Αθηνά τον μπερδεύει ακόμα περισσότερο για τη χρονολογία που έφυγε η Ανθούλα από το χωριό. Ακόμα μια προσπάθειά τους δεν έχει αποτέλεσμα και ενώ η σχέση του με τη Στέλλα προχωράει καλά ο Άγγελος αφήνει στο περιθώριο την αναζήτηση. Ωστόσο μια τυχαία συνάντηση θα του φέρει την μεγάλη αποκάλυψη.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: το μυστικό από το παρελθόν που φέρνει τα πάνω κάτω

Αυτό θα γίνει αρκετά αργότερα, όταν ο Πέτρος Βρουλάκης θα έχει ήδη πεθάνει κατά λάθος από τα χέρια του Αστέρη.

Η Αργυρώ θρηνεί τον αδελφό της και αποφασίζει κάποια στιγμή να χαρίσει τη λύρα του Πέτρου στον Άγγελο, λόγω της φιλίας που τους συνέδεε αλλά και επειδή ο αδικοχαμένος νέος εκπαίδευε τον γιατρό: «Αυτή τη λύρα θέλω να την κρατήσεις εσύ και φρόντισε να μάθεις να παίζεις όπως ο αδελφός μου και ο πατέρας μου», του λέει.

Κάποια στιγμή Αγγελος πηγαίνει στον τεχνίτη στο Ρέθυμνο τη δική του λύρα που είχε σπάσει. Ο τεχνίτης, που ήταν φίλος με τον Μάρκο Βρουλάκη την κοιτάζει και του λέει: «Πώς το έκαμες αυτό; Είναι δύσκολο να φτιαχτεί».

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς – Ο Αλέξης πέφτει στο γκρεμό: «Αυτό ήταν…»

Ο Άγγελος του απαντάει: «Δεν πειράζει, γιατί πλέον έχω τη λύρα του Πέτρου Βρουλάκη» και απλώνει το χέρι του να την πάρει. Ο τεχνίτης βλέπει το ρολόι που φοράει ο Άγγελος και θυμάται ότι αυτό το ρολόι είναι παλιό και είναι του φίλου του Μάρκου Βρουλάκη και του λέει: «Πού βρήκες αυτό το ρολόι; Το ξέρω από παλιά. Ήταν του φίλου μου του Μάρκου, δεν το έβγαζε ποτέ από το χέρι του». Έτσι, ο Άγγελος καταλαβαίνει ποιος ήταν ο πατέρας του…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *