Η Γη της Ελιάς: Ρομαντικό ταξίδι στην Ισπανία για Λυκούργο και Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Ρομαντικό ταξίδι στην Ισπανία για Λυκούργο και ΧάιδωΗ Γη της Ελιάς: Ρομαντικό ταξίδι στην Ισπανία για Λυκούργο και Χάιδω

Όπως όλα δείχνουν τα ταξίδια για την Γη της Ελιάς δεν σταματούν εδώ, καθώς ένα ακόμα ζευγάρι θα αναχωρήσει για το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα για την Ισπανία. Ο λόγος φυσικά για την Χάιδω και τον Λυκούργο που σύμφωνα με την εκπομπή Πάμε Δανάη θα ταξιδέψουν στην Ισπανία, στην σειρά Η Γη της Ελιάς.

Η Χάιδω γίνεται άλλος άνθρωπος

Παρακολουθώντας τα τελευταία επεισόδια της σειράς διαπιστώνουμε μέρα με την μέρα πως η Χάιδω αλλάζει και γίνεται ένας άλλος άνθρωπος. Τα χτυπήματα για την ηρωίδα από την αρχή κιόλας της σειράς ήταν απανωτά και την έκαναν σκληρή σαν πέτρα. Δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της για όλα όσα συνέβαιναν και βασικός της στόχος ήταν η εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός μπαίνει στη φυλακή για να σώσει τη Βασιλική

Ο Λυκούργος μπήκε στην ζωή της με την ίδια να αλλάζει χαρακτήρα, συμπεριφορά και γενικότερα ύφος αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις αρκετά ήπια. Η σχέση που αναπτύσσουν μεταξύ τους προχωράει μέχρι στιγμής πολύ καλά και όπως φαίνεται αυτοί οι δυο χαρακτήρες θα έχουν μέλλον μαζί. Η Γη της Ελιάς: Ρομαντικό ταξίδι στην Ισπανία για Λυκούργο και Χάιδω

Ο Λυκούργος ενώ περνάει λίγος καιρός αφότου είναι μαζί με την Χάιδω της κάνει πρόταση να πάνε ταξίδι στην Ισπανία στην σειρά Η Γη της Ελιάς, κάτι που σημαίνει πως αυτοί οι δυο είναι πλέον μαζί και επίσημα.

Διαβάστε Επίσης  Τα καλύτερά μας χρόνια, Επεισόδια 9-10-11-12 ΄β Κύκλος

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *