Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε έξαλλη κατάσταση με τη Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε έξαλλη κατάσταση με τη Βασιλική

Η συνάντηση του Στάθη με τον Κουράκο και την Ιουλία, αλλά και ο τραυματισμός της Αρετής τον οδηγούν σε έξαλλη κατάσταση στη Γη της Ελιάς, ενώ το αποκορύφωμα είναι η συμπεριφορά της Βασιλικής.

Ειδικότερα, μετά την ενημέρωση των γιατρών που είπαν ότι η Αρετή θα χρειάζεται διαρκώς έναν άνθρωπο μαζί της για αρκετές μέρες καταλαβαίνει πως με την απουσία της Βασιλικής το βάρος θα πέσει όλο σε εκείνον. Στην αναμονή, λοιπόν, με τον Στέφανο ξεσπάει σε εκείνον λέγοντας ότι δεν αντέχει άλλο ενώ για μια ακόμα φορά εκφράζει τον θυμό και την απογοήτευση για την συμπεριφορά της κόρης του.

Ο Στάθης βρίσκεται στα όρια της παράνοιας . Από τη μία, έχασε μέσα από τα χέρια του τη γυναίκα της ζωής του, την Ιουλία και από την άλλη η υγεία της Αρετής χειροτερεύει μέρα με τη μέρα μετά τον τραυματισμό της. Την ίδια στιγμή, ο Στάθης έρχεται σε έντονη ρήξη ακόμη και με τα ίδια του τα παιδιά. Όλοι είναι εναντίον του. Δεν ξέρει σε ποιον να στραφεί, σε ποιον να στηριχτεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Νέα Βόμβα: Αντώνης και Μαρίνα χωρίζουν

 

Η Βασιλική κι ο Φίλιππος παντρεύονται – Ο ρόλος της Χάιδως

Ο Στέφανος έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του και δεν έχει λόγια να εκφράσει. Ο Στάθης έχει απογοητευτεί πολύ με την Βασιλική, αλλά κάτι ακόμη «χειρότερο» έρχεται στη Γη της Ελιάς και δε θα ξέρει πως να το διαχειριστεί. Η Βασιλική κι ο Φίλιππος έχουν φύγει μακριά προσπαθώντας να θα κρατήσουν τον έρωτά τους ζωντανό.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος στέλνει την Βικτώρια φυλακή

Έτσι αποφασίζουν να παντρευτούν, αλλά η αναγγελία του γάμου τους που θα δημοσιευτεί θα πέσει στα χέρια του Λυκούργου. Τότε, ο Λυκούργος θα ενημερώσει την Χάιδω, η οποία θα τρέξει στην Αθήνα να βρει τα παιδιά, αλλά δε θα έχει τις διαθέσεις που περιμένουμε. Αντιθέτως, εκείνη θα είναι η πιο θετική σε αυτήν τους την απόφαση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *