Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νύχτες πάθους για Αθηνά και Ιάκωβο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νύχτες πάθους για Αθηνά και ΙάκωβοΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Νύχτες πάθους για Αθηνά και Ιάκωβο

 

Η Αθηνά και ο Ιάκωβος έρχονται όλο και πιο κοντά, στην γη της ελιάς.

Παρόλο που η Μαργαρίτα έχει εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον της για τον Βρεττάκο, φαίνεται πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Κάτι παρόμοιο θα συμβεί κι αυτή τη φορά, μόνο που αντί για τον Ιπποκράτη, θα είναι ο Ιάκωβος στη θέση του.

Ο Ιάκωβος είναι φανερά γοητευμένος από την Αθηνά. Του αρέσει πάρα πολύ αυτή η γυναίκα, η προσωπικότητά της, η παρουσία της, ο δυναμισμός της. Από την πρώτη στιγμή έδειξε γοητευμένος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το αμήχανο τραπέζι με τον Αντώνη και τα παιδιά της Μαρίνας

Περνάει πολύ χρόνο μαζί της, της ζητάει να μιλούν για το παρελθόν της, θέλει να μαθαίνει πράγματα. Η Αθηνά γοητεύεται, όμως δεν είναι έτοιμη για αυτό το βήμα. Αυτό που θέλει, είναι να πολεμήσει τον Ισίδωρο.

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νύχτες πάθους για Αθηνά και Ιάκωβο

 

Νέο αχτύπητο δίδυμο

Η Αθηνά παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες. Δέχεται πυρά και πιέσεις από παντού. Ο Ισίδωρος έχει παίξει το τελευταίο του χαρτί και κυνηγάει την Αθηνά, με στόχο να του δώσει -επιτέλους- το υπόλοιπο μερίδιο.

Διαβάστε Επίσης   Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ σε μία πολύ σημαντική απόφαση

Εκείνη, βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Ο Ιάκωβος, ο οποίος είναι πεπεισμένος πλέον για το ποιόν του αδελφού του, προσεγγίζει την Αθηνά στην γη της ελιάς, με στόχο να την βοηθήσει.

Οι συναντήσεις τους γίνονται όλο και πιο συχνές, ενώ οι συζητήσεις τους δεν εστιάζουν μόνο στην περιουσία…

Θα ακολουθήσουν τρυφερές κι όμορφες βραδιές μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών. Οι δυο τους θα συνάψουν μία πολύ όμορφη σχέση, όχι μόνο για να καταστρέψουν τον Ισίδωρο, αλλά και για να ενώσουν τις μοναξιές τους.

Πίσω, μένει η Μαργαρίτα…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση