Η Γη της ελιάς: Iάκωβος και Αθηνά γίνονται ζευγάρι και μαζί καταστρέφουν τον Ισίδωρο

Η Γη της ελιάς: Iάκωβος και Αθηνά γίνονται ζευγάρι και μαζί καταστρέφουν τον ΙσίδωροΗ Γη της ελιάς: Iάκωβος και Αθηνά γίνονται ζευγάρι και μαζί καταστρέφουν τον Ισίδωρο

Η Γη της ελιάς: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι ανατρεπτικές καθώς Ιάκωβος και Αθηνά γίνονται ζευγάρι και μαζί καταστρέφουν τον Ισίδωρο.

Μπορεί η Μαργαρίτα να έχει εκφράσει τη συμπάθειά της για τον Ιάκωβο την καρδιά του όμως την κλέβει η Αθήνα. Οι δυο τους μέσα από τις δυσκολίες έρχονται κοντά και ενώνονται εναντίων του Ισίδωρο. Τι θα γίνει με αυτό τον πόλεμο; Ποιος θα είναι νικητής;

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TV σίριαλ, ο Ιάκωβος και η Αθηνά θα γίνουν ζευγάρι. Η Μαρία και η Μαργαρίτα θα παλέψουν πολύ για να μπορέσουν να πείσουν την Αθήνα έτσι ώστε να μην πουλήσει το μερίδιο της στο Ισίδωρο. Στο μεταξύ, παρά τις ενστάσεις που έχει η Αθηνά, η Μαρία θα βγει σε μία τηλεοπτική εκπομπή και θα μιλήσει για το κίνητρο που είχε για το φόνο. Την ίδια στιγμή όμως η Αθήνα, παρά τις αντιρρήσεις της Μαρίας ξεκίνα να κάνει διαπραγμάτευση με τον Ισίδωρο. Όμως και οι δυο πλευρές είναι σκληρές και τέρμα ανυποχώρητες…

Η Γη της ελιάς: Iάκωβος και Αθηνά γίνονται ζευγάρι και μαζί καταστρέφουν τον Ισίδωρο

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης τρέφει ελπίδες ότι ο μικρός Πέτρος είναι γιος του

Η Μυρτάλη όμως, δεν μπορεί να δεχτεί την αδικία που γίνεται εις βάρος της Αθήνας και θα προσπαθήσει να την πείσει να γυρίσει πίσω στη Μάνη. Η Μαρία έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες στη Μυρτάλη για να μπορέσει να πείσει την Αθήνα να γυρίσει πίσω. Η Αθήνα στην αρχή θα είναι πολύ αρνητική αλλά έτσι όπως θα την προσέγγισει η Μυρτάλη θα συγκινηθεί πολύ . Την ίδια στιγμή οι Βρεττάκοι, πηγαίνουν στο σημείο που δείχνει ο χάρτης και εκεί ,για κακή τους τύχη θα ανακαλύψουν πως κάποιος βρέθηκε εκεί πριν από αυτούς…

Εννοώ όσοι νοιάζονται για την Αθηνά την πιέζουν να μην πουλήσει το μερίδιο της. Μαζί με αυτούς και ο Ιάκωβος που φαίνεται ότι τη συμπαθεί πολύ . Ετσι η Αθήνα, λίγο πριν να υπογράψει τα συμβόλαια , θα επισκεφτεί τον Ισίδωρο και θα του έχει μία έκπληξη που δεν θα του αρέσει καθόλου.

Ο Ισίδωρος θα φάει το χαστούκι από την Αθηνά η οποία αναθεωρεί τις απόψεις της και του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να το πουλήσει τίποτα. Ο Ισίδωρος πάλι από τη δικιά του πλευρά θα κατηγορήσει τον Κωνσταντίνο, γιατί θεωρεί ότι αυτός φταίει που δεν υπογράφει η Αθήνα. Ο Λόγος είναι γιατί καθυστέρησε με τις υπογραφές των συμβολαίων.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Μία νέα αρχή κι ένα φρικτό τέλος

Η Γη της ελιάς: Iάκωβος και Αθηνά γίνονται ζευγάρι και μαζί καταστρέφουν τον Ισίδωρο

Την ίδια ώρα όμως,ο Ιάκωβος και Αθήνα αρχίζουν να αποκτούν μία πιο στενή σχέση . Ο Ιάκωβος, θα έρθει κοντά στην Αθήνα και σιγά σιγά θα αρχίσει να ενδιαφέρεται περισσότερο για τη ζωή της . Παράλληλα ο Κωνσταντίνος θα δώσει εντολή στο Δημήτρη να κλέψει το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι του Ιάκωβου αλλά όμως η ληστεία δεν θα πάει σύμφωνα με το σχέδιο, καθώς ο Ιάκωβος θα αμυνθεί με την καραμπίνα .

Μετά από αυτή την περιπέτεια, ο Ιάκωβος θα αρχίσει να πολιορκεί ανοιχτά την Αθήνα και εκείνη θα δείξει πως δεν ενοχλείται από το φλερτ του .

Μία νέα σχέση θα αρχίσει πολύ σύντομα κάτι που δεν θα αρέσει στον Ισίδωρο γιατί το νέο ζευγάρι μεταξύ άλλων ,βάζει σκοπό να ξεσκεπάσει και να καταστρέψει τον Ισίδωρο.

Οι Βρεττάκοι σκοτώνονται μεταξύ τους και κατηγορεί ο ένας τον άλλον αφού είναι φανερό ότι κάποιοι έσπευσαν στο σημείο που έδειχνε ο χάρτης και πήραν ότι βρήκαν. Οι Ύποπτοι θεωρούνται Ο Ισίδωρος ο Μάνος και ο Ιάκωβος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *