Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μπάμπης Μαθαίνει Τα Καμώματα Του Πατέρα Του Και Γίνεται Έξαλλος

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μπάμπης Μαθαίνει Τα Καμώματα Του Πατέρα Του Και Γίνεται Έξαλλος

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μπάμπης θα επιστρέψει στις Άγριες Μέλισσες, παίρνοντας μετάθεση σε ένα στρατόπεδο δίπλα στο χωριό του. Πριν, όμως, από την επιστροφή του, θα φροντίσει να μάθει για τα “καμώματα” του πατέρα του. Η έκπληξή του θα είναι τεράστια.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μπάμπης μαθαίνει τα καμώματα του πατέρα του και γίνεται έξαλλος

Ο Κυριάκος διορίζεται ως νέος κοινοτάρχης στο Διαφάνι, με τις ευχές του Ακύλα. Η κατάσταση στο χωριό δε θα αργήσει να ξεφύγει, με τους κατοίκους και φίλους του Κυριάκου να ξεσπούν με τον χειρότερο τρόπο!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες : Ο Δούκας αποκαλύπτει στα παιδιά του τα πάντα για την Μυρσίνη

Πλέον, δε του μιλάει κανένας. Ακόμη και η Ουρανία του έχει γυρίσει την πλάτη, θέλοντας να βάλει ένα τέλος στη σχέση τους. Δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί του και η φλόγα ανάμεσά τους έχει σβήσει, οριστικά.

Ο Κυριάκος θα φροντίσει να ενημερώσει τον γιο του για τη νέα του θέση, μέσα από ένα γράμμα. Φυσικά, στο γράμμα αυτό δεν αναφέρει πως τον βοήθησε ο Ακύλας να πάρει αυτή τη θέση.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Η Παράνομη Σχέση Του Δούκα Εμφανίζεται- Ποια Είναι

Μόλις ο Μπάμπης επιστρέφει στο Διαφάνι και μαθαίνει τα νέα, γίνεται έξω φρενών, στις Άγριες Μέλισσες. Ένας ατελείωτος πόλεμος ξεκινάει ανάμεσα σε εκείνον, στον πατέρα του και στον Ακύλα Μεγαρίτη.

Ο Γιάννης Βασιλώττος μίλησε στο TV Mania και δήλωσε τα εξής: «Αυτό που ξέρω και είναι spoiler, είναι ότι γυρίζω κάποια στιγμή σε ένα στρατόπεδο, κοντά στο Διαφάνι κι ενώ ξέρω πως είναι κοινοτάρχης Διαφανίου ο πατέρας μου, στη συνέχεια μαθαίνω πως έγινε και ότι ο Ακύλας του έκανε την πρόταση. Εκεί υπάρχουν μεγάλες και πολλές εξελίξεις».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση