Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος Κάνει Ερωτική Εξομολόγηση Στην Χάιδω

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος Κάνει Ερωτική Εξομολόγηση Στην ΧάιδωΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος Κάνει Ερωτική Εξομολόγηση Στην Χάιδω

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Οι δύο πρωταγωνιστές έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Λυκούργος και η Χάιδω θα περάσουν μία έντονη ερωτική βραδιά, στην γη της ελιάς. Μετά τα τελευταία γεγονότα, οι τηλεθεατές φοβήθηκαν πως δε θα υπάρξει επανένωση. Η αγάπη, όμως, όλα τα νικά…

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Χάιδω

Η Χάιδω αλλάζει και μαλακώνει, κρατώντας στην αγκαλιά της την εγγονή του Λυκούργου. Εκείνος, βλέπει στο βλέμμα της μία διαφορετική πτυχή του εαυτού της. Αυτό το κομμάτι του χαρακτήρα της, θα τον κάνει να την ερωτευτεί ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Η πρώην του Δημήτρη επιστρέφει κι απειλεί

Οι υποχρεώσεις της Ισμήνης δε της αφήνουν χρόνο να φροντίσει το παιδί. Μαζί με την Μυρτάλη ξεκινούν την επιχείρησή τους, με αποτέλεσμα να λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι. Η Χάιδω συμφωνεί να φροντίσει την εγγονή του Λυκούργου, περνώντας αρκετές ώρες στο σπίτι του.

Ο Λυκούργος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Χάιδω, με την βραδιά να γίνεται άκρως ερωτική, στην γη της ελιάς. Εκείνη του χαμογελάει, παρόλο που διστάζει για αυτό το βήμα. Μέσα της φοβάται και δε νιώθει έτοιμη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ανατριχίλα από το μοιρολόι πάνω από το φέρετρο του Κίμωνα

Αυτή η όμορφη σχέση δε θα αργήσει να ξεκινήσει. Ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος. Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του. Υπήρχε πάντοτε στο μυαλό του και οι συγκυρίες -τώρα- είναι ευνοϊκές.

Η Χάιδω, με τον καιρό προσπαθεί να αφεθεί σε αυτή τη σχέση. Τα πρώτα μαύρα σύννεφα, όμως, δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν. Σε τί περιπέτειες θα μπλέξουν οι δυο τους; Όλα θα ανατραπούν για ακόμη μια φορά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *