Η Γη της Ελιάς: Πόλεμος ανάμεσα σε Κωνσταντίνο και Δημήτρη

Η Γη της Ελιάς: Πόλεμος ανάμεσα σε Κωνσταντίνο και ΔημήτρηΗ Γη της Ελιάς: Πόλεμος ανάμεσα σε Κωνσταντίνο και Δημήτρη

Ο Σπύρος Νικολαΐδης καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη, μίλησε για την γη της ελιάς, για τον ρόλο του Δημήτρη, αλλά και για όλα όσα ακολουθούν στη συνέχεια. Το αξιοσημείωτο της συζήτησης ήταν ένα μεγάλο spoiler που έδωσε ο πρωταγωνιστές, με το οποίο δίχασε αρκετά τους τηλεθεατές.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ο Δημήτρης και ο Κωνσταντίνος θα έχουν μία έντονη σύγκρουση, στην γη της ελιάς. Όλα θα ξεκινήσουν από τις παρανομίες του Δημήτρη, κατά του Κωνσταντίνου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο ρόλος του Απόστολου Γκλέτσου στη σειρά

Παρόλο που ο Κωνσταντίνος δείχνει να έχει το πάνω χέρι στις βρώμικες δουλειές, ο Δημήτρης θα καταφέρει να βρει κάποιο παραθυράκι, με στόχο να πετύχει αυτό που ο ίδιος θέλει.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να βάλει ένα προσωρινό φρένο στα σχέδιά του, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης να θορυβείται, στην γη της ελιάς. Ο συμβολαιογράφος είναι φανερά ερωτευμένος με την Ισμήνη και θέλει να φτιάξει μία νέα ζωή, μακριά απ’ τις παρανομίες.

Ο Δημήτρης δρα πισώπλατα

Έτσι, ο Δημήτρης θα αρχίσει να λειτουργεί πισώπλατα, κάνοντας τα δικά του σχέδια. Οι παρανομίες του θα ξεκινήσουν, με τον Κωνσταντίνο να μην έχει ιδέα. Φυσικά, δε θα μείνει τίποτα κρυφό.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς Spoiler: Η Ελπίδα χάνει το στήριγμα της και…

Οι εντάσεις δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν. Οι δυο τους θα συγκρουστούν έντονα. Θα φέρει αυτό την ρήξη στη συνεργασία τους; Όπως και να έχει, η εμπιστοσύνη του Δημήτρη θα χαθεί. Μήπως η ληστεία κατά των Βρεττάκων θα είναι η μεγάλη αφορμή, για να ξεσπάσει ο πόλεμος; Όλα θα ανατραπούν ξανά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *