Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ χαροπαλεύει – Την μαχαιρώνει ο…

 

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ χαροπαλεύει – Την μαχαιρώνει ο…

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ χαροπαλεύει – Την μαχαιρώνει ο…

 

Η Θεοφανώ θα αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό και η ζωή της θα μπει σε μεγάλο κίνδυνο, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, μιας και την μαχαιρώνει.

Ο Αντρέι δεν την αφήνει μόνη και την ακολουθεί στην αναζήτηση του πατέρα της, όμως η Κυπριανή έχει βάλει έναν υπηρέτη της να τους ακολουθεί για να βγάλει την μάγισσα από τη μέση.Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ χαροπαλεύει – Την μαχαιρώνει ο…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή μαλλιοτραβιούνται στη μέση του δρόμου

Συγκεκριμένα, οι δυο τους αποφασίζουν να πάνε μαζί στη Μονεμβασιά όμως πριν φτάσουν εκεί βρίσκουν κάποια χειρόγραφα του Τζανέτου, τα οποία αναστατώνουν πολύ τον Αντρέι, ενώ κανείς από τους δύο τους δεν αντιλαμβάνεται τον επικίνδυνο άντρα ο οποίος τους παρακολουθεί με σκοπό να σκοτώσει την Θεοφανώ.

Στην πραγματικότητα, όμως, ο κίνδυνος για το ζευγάρι θα έρθει από μία τελείως διαφορετική πλευρά.

Ειδικότερα, οι δυο τους καταλήγουν ξαφνικά φυλακισμένοι με μοναδική ελπίδα για να σώσουν την ζωή τους τη γυναίκα που ήρθαν να επισκεφτούν στη Μονεμβασιά.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα επόμενα επεισόδια : 11 , 12

Ωστόσο, πριν αυτή μπορέσει να κάνει κάτι για να τους βοηθήσει, ο νέος εχθρός που έχει αποκτήσει η Θεοφανώ, την μαχαιρώνει μπροστά σε μάτια του Αντρέι και η ζωή της κρέμεται από μία λεπτή κλωστή, όπως θα δούμε στην Μάγισσα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *