Σασμός Spoiler: Στέλλα Σε Άγγελο: «Θέλω Ακόμα Τον Αστέρη»

Σασμός Spoiler: Στέλλα Σε Άγγελο: «Θέλω Ακόμα Τον Αστέρη»Σασμός Spoiler: Στέλλα Σε Άγγελο: «Θέλω Ακόμα Τον Αστέρη»

Σασμός spoiler: Η Στέλλα και ο Άγγελος θα έχουν έναν έντονο διάλογο, στη σειρά Σασμός. Μία τυχαία κι εκρηκτική συνάντηση θα φέρει τα πάνω κάτω σε αυτή την όμορφη σχέση που δημιουργείται σταδιακά.

                     Σασμός spoiler: Στέλλα σε Άγγελο: «Θέλω ακόμα τον Αστέρη»

Ο Άγγελος είναι φανερά εντυπωσιασμένος από την Στέλλα. Η γνωριμία τους στάθηκε η αφορμή για να φουντώσει ένας μεγάλος έρωτας, προσωρινά μονόπλευρος. Η Στέλλα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον Αστέρη και αυτό φαίνεται διαρκώς.

Διαβάστε Επίσης  Άσε μας ρε μαμά: Επεισόδια 85 - 86 - 87

Ο πόνος της ήταν μεγάλος. Η σχέση τους έχει μείνει ανεξίτηλή μέσα της και δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί. Ο Άγγελος το παρατηρεί αυτό και ζηλεύει, με αποτέλεσμα να γίνεται οριακά πιεστικός για την ηρωίδα της σειράς…

Η Στέλλα και ο Αστέρης θα συναντηθούν τυχαία στο δρόμο. Μαζί, θα κάνουν ένα διάλειμμα από τις δουλειές τους, για να συζητήσουν για λίγο για όσα τους έχουν απασχολήσει τελευταία.

Σε αυτό το σημείο, η Στέλλα θα συνειδητοποιήσει πως δε μπορεί να μισήσει αυτόν τον άνθρωπο. Τον αγαπάει πολύ, είχε δεθεί μαζί του και δεν μπορεί να τον ξεπεράσει τόσο απλά. Το πάθος της για τον Αστέρη θα φουντώσει ξανά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης προσπαθεί να προσεγγίσει τον αδερφό του Νικήτα

Σε μία συζήτηση που θα έχουν η Στέλλα και ο Άγγελος, η ηρωίδα θα ξεδιπλώσει τα χαρτιά της, στη σειρά Σασμός. Ο Άγγελος θα μάθει για αυτή την τυχαία συνάντηση, με αποτέλεσμα να εξοργίζεται. Η επίθεση στον Αστέρη, αλλά και στην Στέλλα θα είναι γεγονός. Η ζήλια τον κυριεύει, όταν εκείνη του εξομολογείται πως είναι ακόμη ερωτευμένη με τον ξάδελφό του…

Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Άγγελου και πώς θα κάνει την Στέλλα να ξεπεράσει -επιτέλους- τον Σταματάκη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *