Σασμός Spoiler: Ο Ρόλος Του Νικηφόρου Στον Χωρισμό Βασιλικής Και Μαθιού

Σασμός Spoiler: Ο Ρόλος Του Νικηφόρου Στον Χωρισμό Βασιλικής Και ΜαθιούΣασμός Spoiler: Ο Ρόλος Του Νικηφόρου Στον Χωρισμό Βασιλικής Και Μαθιού

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός συνεχίζει να πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά στη σχέση του με τη Βασιλική, καθώς προετοιμάζει το έδαφος σιγά-σιγά να το φτάσει μέχρι τον Νικηφόρο. Η Βασιλική, από την άλλη, φοβάται και κάνει πίσω…

 

Σασμός spoiler: Ο ρόλος του Νικηφόρου στον χωρισμό Βασιλικής και Μαθιού

Σασμός Spoiler: Ο Ρόλος Του Νικηφόρου Στον Χωρισμό Βασιλικής Και Μαθιού
Σασμός Spoiler: Ο Ρόλος Του Νικηφόρου Στον Χωρισμό Βασιλικής Και Μαθιού

Ένας ακόμα κίνδυνος εμφανίζεται για το ζευγάρι και μάλιστα θα είναι καταλυτικός για τη σχέση τους. Ολα αρχίζουν όταν ο Νικηφόρος με την Τζένη τσακώνονται άσχημα. Ο Νικηφόρος στενοχωρημένος αλλά και θυμωμένος φεύγει μέσα στην νύχτα από το Ηράκλειο για να πάει στο χωριό του. Το παιδί φτάνει στο σπίτι του ανυποψίαστο για το τι πρόκειται να συναντήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δεν μου είπες: Αρετή μου, μη φύγεις σε παρακαλώ;

Την ίδια στιγμή στο σπίτι του είναι η μάνα του με τον Μαθιό και μάλιστα κάνουν έρωτα. Ο γιος της Βασιλικής φτάνει στο σπίτι και την τελευταία στιγμή, λίγο πριν μπει, η Βασιλική το καταλαβαίνει. «Μαθιό, το παιδί. Ο Νικηφόρος. Αχ θεέ μου, τι θα κάνουμε;», του λέει τρέμοντας από τον φόβο της. Ο Μαθιός, πιο ψύχραιμος, κρύβεται και την τελευταία στην κυριολεξία στιγμή, γλιτώνει η Βασιλική τα χειρότερα, ενώ ήδη προδόθηκε το τέλος της σειράς.

 

Την επόμενη μέρα η Βασιλική είναι πολύ προβληματισμένη με αυτό που έγινε και ενδόμυχα αισθάνεται ντροπή απέναντι στον γιο της. Ετσι, όταν ο Μαθιός πάει από το σπίτι, η Βασιλική τον πιάνει και του λέει. «Δεν μπορώ άλλο. Δεν θέλω να συνεχίσουμε, Μαθιό. Τέλος, το πήρα απόφαση. Χωρίζουμε».

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 67

Η ανακοίνωση της Βασιλικής κάνει τον Μαθιό να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. «Τι λες, Βασιλική; Ούτε να το σκέφτεσαι. Όλα θα φτιάξουν, θα δεις. Άσε να περάσει λίγο ακόμα ο καιρός και θα μιλήσω εγώ στον Νικηφόρο. Θα παντρευτούμε Βασιλική και κανείς δεν θα μπορεί να πει λέξη», την καθησυχάζει. Όμως, όσο κι αν προσπαθεί ο Μαθιός, δεν καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη και συντετριμμένος από τον χωρισμό του με τη Βασιλική, φεύγει κι αποφασίζει να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο.

Τα βάζει απευθείας με τον Αντώνη. Προκαλεί τον αστυνόμο να του πει τι θέλει, τι πιστεύει και γιατί τα έχει με αυτόν. Ο φονιάς και ο διώκτης του έρχονται αντιμέτωποι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *