Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος και η Ελένη υιοθετούν παιδί

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος και η Ελένη υιοθετούν παιδίΆγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος και η Ελένη υιοθετούν παιδί

Μία πολύ όμορφη εξέλιξη θα φέρει χαμόγελα ευτυχίας στο ζευγάρι. Ο Λάμπρος και η Ελένη θα αποκτήσουν ένα παιδί, το οποίο θα ολοκληρώσει τη σχέση τους, στις Άγριες Μέλισσες. Η χαρά τους θα είναι απερίγραπτη.

         Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος και η Ελένη υιοθετούν παιδί

Το ζευγάρι αυτό, μετά από όλα όσα έχει περάσει, θα καταλήξει μαζί, ενωμένο και πολύ αγαπημένο. Ο Λάμπρος θα αθωωθεί στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα να επιστρέφει στο αγαπημένο του χωριό.

Ο εφιάλτης θα συνεχιστεί, καθώς ο Ακύλας θα παραμονεύει, ζητώντας εκδίκηση από τον Λάμπρο Σεβαστό και τις αδελφές Σταμίρη. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά. Η Ελένη και ο Λάμπρος θα περάσουν πάρα πολλά, μέχρι να καταλήξουν και πάλι αγκαλιά, ξέγνοιαστοι…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Δήμητρας

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος και η Ελένη υιοθετούν παιδί

Ένα μικρό παιδί στη ζωή τους

Η Ελένη και ο Λάμπρος ήθελαν πάρα πολύ ένα παιδί, στις Άγριες Μέλισσες. Στον προηγούμενο κύκλο, είχαμε δει την πρωταγωνίστρια να επισκέπτεται γιατρούς, προκειμένου να ελέγξει εάν μπορεί να κάνει παιδί ή όχι.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα στο Znews, το ζευγάρι αυτό θα καταλήξει μαζί στο τέλος. Οι δυσκολίες θα έχουν ξεπεραστεί, ενώ ένα μικρό παιδάκι θα εμφανιστεί στη ζωή τους, κάνοντάς τη πιο όμορφη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νέα σφαλιάρα για τον Αποστόλη

Η ιστορία θα θυμίζει λίγο τον Ευτύχη και την Βιολέτα. Μόνο που, σε αντίθεση με τον Ευτυχή, το παιδί αυτό θα παραμείνει στην αγκαλιά του ζευγαριού, για πάντα. Θα αποτελεί νέο μέλος της οικογένειας, μοιράζοντας χαμόγελα σε όλους. Για πρώτη φορά, μετά από καιρό, η Ελένη και ο Λάμπρος θα βιώσουν την απόλυτη λύτρωση! Θα υιοθετήσουν το μικρό αυτό παιδί, ζώντας όλοι μαζί σαν μία ευτυχισμένη οικογένεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *