Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη Λυγίζει Και Ξεστομίζει Αλήθειες Που Πονούν

Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη Λυγίζει Και Ξεστομίζει Αλήθειες Που Πονούν

Η γιαγιά Ειρήνη λυγίζει και μοιράζεται πράγματα από το πονεμένο παρελθόν της, στη σειρά Σασμός.

Μία ηρωίδα που έχει βιώσει πολλά κι έχει δει με τα μάτια της να συμβαίνουν φρικτά γεγονότα στην ιστορία.

           Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη Λυγίζει Και Ξεστομίζει Αλήθειες Που Πονούν

Όσο η Καλλιόπη προσπαθεί να κρατήσει κρυφή την ταυτότητα του Άγγελου, τόσο εκείνος παλεύει να φέρει στην επιφάνεια αλήθειες του παρελθόντος, καλά κρυμμένες. Αυτό που αγνοεί η Καλλιόπη είναι πως υπάρχουν κι άλλα άτομα που αναμένεται να μιλήσουν…

Συγκεκριμένα, η γιαγιά Ειρήνη, η οποία γνωρίζει την αλήθεια, είναι έτοιμη να ξεσπάσει. Δεν αντέχει να κουβαλάει άλλο αυτό το βαρύ φορτίο μέσα της. Ο εγγονός της είναι στην Κρήτη και ψάχνει τον πατέρα του. Η στιγμή των αποκαλύψεων πλησιάζει…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή μένει μόνη της και χάνει το μυαλό της

Το ξέσπασμα της γιαγιάς Ειρήνης

Τα φαντάσματα του παρελθόντος κυνηγούν τους χαρακτήρες. Η γιαγιά Ειρήνη τυραννιέται από το ένοχο παρελθόν των Βρουλάκηδων, στη σειρά Σασμός. Εκτός από τον Άγγελο, έρευνες κάνει και η Αργυρώ, η οποία είναι απεγνωσμένη. Θέλει να μάθει την αλήθεια, με κάθε κόστος.

Όσο η Αργυρώ προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι του παρελθόντος, τόσο η γιαγιά Ειρήνη πιέζεται. Όχι, όμως, για πολύ. Μετά από ένα ηχηρό ξέσπασμα, η αγαπημένη μας ηρωίδα μιλάει για πρώτη φορά, ξεστομίζοντας αλήθειες που κόβουν την ανάσα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδια 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105

 

Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη Λυγίζει Και Ξεστομίζει Αλήθειες Που Πονούν

Πρώτη η Αργυρώ θα μάθει πως ο Άγγελος είναι αδελφός της. Έτσι ξεκίνησε αυτή η φρικτή βεντέτα που διήρκησε χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που δε μπορεί να είναι μαζί με τον Αστέρη Σταματάκη.

Η Αργυρώ και ο Πέτρος θα αγκαλιάσουν τον αδελφό τους, σαν μέλος της οικογένειας. Η Μαρίνα θα δυσκολευτεί πολύ να δεχτεί την κατάσταση, ενώ η γιαγιά Ειρήνη θα νιώσει μια ανακούφιση που έβγαλε από πάνω της αυτό το μεγάλο μυστικό..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση