Η Γη της Ελιάς: Εξώδικο βόμβα απειλεί ξανά τους Βρεττάκους

Η Γη της Ελιάς: Εξώδικο βόμβα απειλεί ξανά τους ΒρεττάκουςΗ Γη της Ελιάς: Εξώδικο βόμβα απειλεί ξανά τους Βρεττάκους

Ένα εξώδικο – φωτιά θα φτάσει στα χέρια της οικογένειας Βρεττάκου, στην γη της ελιάς. Τα προβλήματα δε σταματούν για τους πρωταγωνιστές και οι συμφορές συνεχίζουν να ανατρέπουν τα πάντα στη ζωή τους.

           Η Γη της Ελιάς: Εξώδικο βόμβα απειλεί ξανά τους Βρεττάκους

Ο Ισίδωρος παλεύει με νύχια και με δόντια να πάρει την περιουσία από την Αθηνά, θέλοντας να αποκτήσει -επιτέλους- τεράστια δύναμη στα χέρια του. Με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου, την απειλεί με το μεγάλο της μυστικό, με αποτέλεσμα η Αθηνά να λυγίζει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Ο Στάθης Και Η Ιουλία Φτάνουν Σε Αδιέξοδο

Η Γη της Ελιάς: Εξώδικο βόμβα απειλεί ξανά τους Βρεττάκους

Η ίδια δέχεται να του μεταβιβάσει την περιουσία του Ιπποκράτη, με τον Ισίδωρο να αισθάνεται παντοδύναμος! Μόνο που δεν πηγαίνουν όλα όπως τα σχεδιάζει… Ποιος μοιράζει εξώδικα, σκορπίζοντας τον τρόμο;

Η Μυρτάλη στην αντεπίθεση

Τίποτα δε θα αφήσει στην τύχη η Μυρτάλη. Μπορεί να είναι προσηλωμένη με τη νέα της επιχείρηση, όσο όμως η περιουσία του πατέρα της είναι στα λάθος χέρια, δε μπορεί να ησυχάσει.

Ο Λυκούργος είναι πάντα στο πλευρό της. Η Μυρτάλη τρέχει να του ζητήσει για ακόμη μια φορά βοήθεια, με τον πρωταγωνιστή να της γνέφει θετικά. Δεν πρέπει να αφήσουν τον χρόνο να περνάει, χωρίς να δρουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Το Μαγείρεμα Της Διαθήκης Και Η Θέση Του Μάνου

Η Γη της Ελιάς: Εξώδικο βόμβα απειλεί ξανά τους Βρεττάκους
Έτσι, ο Λυκούργος στέλνει εξώδικο στους Βρεττάκους, με τις ευχές και τις οδηγίες της Μυρτάλης, στην γη της ελιάς. Το εξώδικο αυτό αφορά τους κατόχους της περιουσίας, δηλαδή την Αθηνά και τον Ισίδωρο.

Ο Ισίδωρος εξοργίζεται, χάνει το μυαλό του! Πρέπει άμεσα να πάρει στα χέρια του το υπόλοιπο της περιουσίας από την Αθηνά, με σκοπό να αποδυναμώσει την Μυρτάλη! Μία νέα δικαστική μάχη ξεκινάει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση