Η Γη Της Ελιάς: Αυτό Είναι Το Πονεμένο Παρελθόν Του Ανέστη

Η Γη Της Ελιάς: Αυτό Είναι Το Πονεμένο Παρελθόν Του ΑνέστηΗ Γη Της Ελιάς: Αυτό Είναι Το Πονεμένο Παρελθόν Του Ανέστη

Ένα παρελθόν γεμάτο πόνο έχει ο Ανέστης, στην γη της ελιάς. Ένας από τους χαρακτήρες που έχει προβληματίσει αρκετά τους τηλεθεατές με την άσχημη στάση και συμπεριφορά του. Ένας αδίστακτος ήρωας που έχει προκαλέσει αρκετές συμφορές, αλλά και πόνο στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του

             Η Γη Της Ελιάς: Αυτό Είναι Το Πονεμένο Παρελθόν Του Ανέστη

Κι όμως, ο Ανέστης κρύβει έντονα μυστικά, τα οποία θα έρθουν σταδιακά στο φως. Μεγάλωσε άσχημα, σε ένα βίαιο περιβάλλον, με τις αναμνήσεις να του προκαλούν άσχημα συναισθήματα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα ζηλεύει τη νεκρή Στέλλα

Τί κρύβει αυτός ο περίεργος χαρακτήρας και πότε θα ξεδιπλωθεί το παρελθόν του; Ο ηθοποιός Μανώλης Κλωνάρης αποκάλυψε όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, σχετικά με τον Ανέστη στη σειρά.

 

Η Γη Της Ελιάς: Αυτό Είναι Το Πονεμένο Παρελθόν Του ΑνέστηΈνα παρελθόν έντονο και θλιβερό

Ο Μανώλης Κλωνάρης μίλησε στο TV24 για το παρελθόν που κρύβει ο Ανέστης, αλλά και για όλα όσα ακολουθούν στην γη της ελιάς. Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

«Θα μάθουμε πως προκύπτει ο σκοτεινός του εαυτός. Θα φανεί πως είχε προβλήματα με τους γονείς του από τότε που ήταν παιδί και από κει έχουν ξεκινήσει όλα…».

Διαβάστε Επίσης  Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια : 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16

Η Γη Της Ελιάς: Αυτό Είναι Το Πονεμένο Παρελθόν Του ΑνέστηΣχετικά με την Ευτυχία, ξεκαθάρισε:

«Ο Ανέστης , θα ζηλέψει με τον Γρηγόρη και την Ευτυχία, αλλά θα δείτε πως έχει αποφασίσει να συνεχίσει και εκείνος τη ζωή του. Τουλάχιστον θα προσπαθήσει, πάντα όμως έχοντας στο μυαλό του την Ευτυχία. Είναι έρωτας αυτός…

»Η δράση του για λίγο ακόμα θα συνεχιστεί, όμως θα συμβούν διάφορα που ίσως τον βοηθήσουν να βάλει μυαλό. Δε δίνω κανένα ελαφρυντικό στον Ανέστη. Όταν χτυπούσε την Ευτυχία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά και πάλι δεν έχει κανένα ελαφρυντικό».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *