Ήλιος Spoiler: Η Αλίκη Στο Στόχαστρο Του Διοικητή

Ήλιος Spoiler: Η Αλίκη Στο Στόχαστρο Του Διοικητή

Ήλιος spoiler: Η Αλίκη έχει μπει σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια με την υπόθεση του εργοστασίου και δέχεται απειλές, ενώ η φάρμα παίρνει φωτιά. Παράλληλα, από τον ίδιο άνθρωπο που κρύβεται πίσω από αυτά κινδυνεύει και η Σοφία.

 

  • Η Αλίκη δέχεται άμεσες απειλές
  • Η Νέλλη κι ο Μιχάλης κινδυνεύουν από πυρκαγιά

 

Η Αλίκη έχει μπει σε νέους μπελάδες. Ύστερα από το δείγμα με το νερό του ποταμού που πήρε δίπλα από ένα εργοστάσιο χρωμάτων, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Καθώς κρίθηκε μολυσμένο, προχώρησε μόνη της σε καταγγελία εναντίον του. Στη συνέχεια δέχτηκε την επίσκεψη μιας δικηγόρου που εμμέσως την απείλησε να σταματήσει με αυτή την υπόθεση. Η Αλίκη όμως δεν είναι από εκείνες που τα παρατάνε αν δεν αποκατασταθεί η αλήθεια.

               Ήλιος Spoiler: Η Αλίκη Στο Στόχαστρο Του Διοικητή

Τώρα η δικηγόρος την επισκέπτεται για μια ακόμη φορά, μόνο που οι απειλές της είναι ξεκάθαρες. «Σταμάτα την έρευνα διαφορετικά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για σένα. Δεν ξέρεις με ποιους τα βάζεις και τι σε περιμένει», της τονίζει. Αργότερα ο Δημήτρης που ενημερώνεται, της δηλώνει. «Θα αναλάβω ο ίδιος την υπόθεση», αλλά ο πόλεμος που ανοίγει φαίνεται πολύ σκληρός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ασπασία «ξυπνάει» τη δεύτερη σεζόν;

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο διοικητής παρενοχλεί ανοιχτά πια τη Σοφία. Και δεν είναι μόνο αυτό. Φαίνεται πως εμπλέκεται και στην υπόθεση του εργοστασίου, κάτι που τον φέρνει άμεσα αντιμέτωπο με τον Δημήτρη, ενώ την ίδια στιγμή θεωρεί ότι πρέπει να σταματήσει την Αλίκη πάση θυσία. Σε αυτή την υπόθεση όμως δεν είναι μόνο η Αλίκη και ο Δημήτρης που κινδυνεύουν. Μια πυρκαγιά ξεσπάει στη φάρμα και η Νέλλη με τον Μιχάλη είναι εκεί. Σώζονται από θαύμα.

«Είμαι σίγουρη ότι η φωτιά δεν είναι τυχαίο γεγονός. Πίσω από αυτή την ενέργεια κρύβεται το εργοστάσιο χρωμάτων», λέει του άντρα της. Θέλοντας να ξεσκεπάσει τους ιθύνοντες, μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Συνεχίζει τον αγώνα της κατά του εργοστασίου, χωρίς όμως να βρίσκει τη στήριξη της πλειοψηφίας των κτηνοτρόφων, ενώ διαπιστώνει πως κάποιοι την παρακολουθούν. Ο Μιχάλης και η Νέλλη αποφασίζουν να τη βοηθήσουν και ανακαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα πάντα… Στο μεταξύ ο Διονύσης και η Λένα βρίσκονται σε κίνδυνο, ενώ η Σοφία συλλαμβάνεται…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Έξαλλη η Αθηνά: «Ιάκωβος Βρεττάκος, τέλος!»

Ο διοικητής δεν θα αφήσει τη Σοφία έτσι εύκολα. Ο Δημήτρης προσπαθεί να συγκρατήσει τον Χρήστο που είναι έξω. «Είναι άδικη η σύλληψη της Σοφίας. Εμένα έχει βάλει στο μάτι από την αρχή», λέει στον Λαϊνά όλο οργή. Λίγο αργότερα μια γυναίκα βρίσκεται στο γραφείο του Χρήστου προκειμένου να κάνει μια καταγγελία. Εκεί βλέπει τον διοικητή και αναγνωρίζει στο πρόσωπό του τον βιαστή της.

Ήλιος Spoiler: Η Αλίκη Στο Στόχαστρο Του Διοικητή

Το θέμα είναι όμως αν θα μιλήσει. Μέσα σε όλα ο Στέφανος, που συνειδητοποιεί ότι ο κλοιός στενεύει γύρω του, καταφεύγει σε ένα επικίνδυνο σχέδιο για να καταφέρει να φύγει. Δεν θέλει όμως να εξαφανιστεί μόνος αλλά με τη Αθηνά που είναι έγκυος στο παιδί του. Μέσα στο κόλπο είναι και ο διοικητής αφού ο Στέφανος τον εκβιάζει με τα όσα γνωρίζει. Και για να καταφέρει την εισαγγελέα να υποκύψει στα σχέδια του Στέφανου κρατάει όμηρο τη Σοφία. Κανείς όμως δεν υποψιάζεται τις αληθινές προθέσεις του διοικητή, που έχει βάλει στο μάτι την κοπέλα, μέχρι που μια νέα μαρτυρία έρχεται να τα ανατρέψει όλα…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση