Η Γη της Ελιάς – Spoiler γ’ κύκλου: Αλκμήνη και Μιλτιάδης μαζί;

 

Η Γη της Ελιάς – Spoiler γ’ κύκλου: Αλκμήνη και Μιλτιάδης μαζί;

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον γ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» με το δίδυμο Αλκμήνης – Αντωνίας να οδηγείται στο χωρισμό.Η Γη της Ελιάς – Spoiler γ’ κύκλου: Αλκμήνη και Μιλτιάδης μαζί;

 

Ποιος όμως μπαίνει τελικά ανάμεσα τους;

Οι πληροφορίες του youfly.com θέλουν την Αλκμήνη, η οποία από τους προηγούμενους κύκλους της σειράς, δεν έχει κρύψει την προτίμηση της και για τους άνδρες, να ερωτεύεται σφόδρα τον νεαρό επιστάτη των Βρεττάκων, τον Μιλτιάδη.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Γιώργος και Σταυρινός σε κόντρα με την επιστροφή της Γιάννας

Τα πρώτα spoilers ήθελα το τρίτο πρόσωπο να είναι ο Χρήστος, τον οποίο φλέρταρε η Αλκμήνη στην ταβέρνα, όμως όχι. Ο Χρήστος θα γίνει ζευγάρι με την Αφροδίτη.

Ο τελευταίος λοιπόν, ο Μιλτιάδης, κερδίζει την καρδιά της Αλκμήνης η οποία έχει αρχίσει να βαριέται τη σχέση της με την Αντωνία. Από την πλευρά της η Αντωνία βλέπει ξαφνικά κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά της αγαπημένης της και παραξενεύεται. Όταν όμως αντιμετωπίσει την αλήθεια κατάφατσα θα γίνει πυρ και μανία.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Πως θα πω στην Άννα τι κάνατε; Πως θα τη ζητήσω να συνεχίσει να με αγαπά;

Αντωνία και Αλκμήνη θα γίνουν μαλλιά κουβάρια. Ετοιμαστείτε για άγριους καβγάδες μεταξύ των δύο κοριτσιών μέχρι τον οριστικό χωρισμό τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *