Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο εγκέφαλος πίσω από την βίαιη ληστεία

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο εγκέφαλος πίσω από την βίαιη ληστεία

Αντιμέτωποι με μία πάρα πολύ βίαια ληστεία θα βρεθούν ο Ισίδωρος και η Ιουλία, στην γη της ελιάς. Ένοπλοι ληστές θα μπουν στο σπίτι, θέλοντας να πάρουν στα χέρια τους το χρηματοκιβώτιο των Βρεττάκων.

           Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο εγκέφαλος πίσω από την βίαιη ληστεία

Ο Ισίδωρος είχε κάνει το λάθος να εκμυστηρευτεί πως μέσα στο σπίτι του έχει αρκετά χρήματα. Ο Δημήτρης, γνωρίζοντας αυτή την πληροφορία, τρέχει στον Κωνσταντίνο, αναφέροντάς του πως η κλοπή αυτή θα είναι η ιδανική!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Οι μέρες και ώρες προβολής τα Χριστούγεννα

Ο Κωνσταντίνος, αν και καλός φίλος του Ισίδωρου, σκέφτεται σοβαρά τη διάρρηξη. Τα κέρδη θα είναι πολλά, επομένως δίνει το πράσινο φως και η ληστεία οργανώνεται, στην γη της ελιάς.

Επομένως, ο εγκέφαλος της ληστείας είναι ο Κωνσταντίνος, ένας άνθρωπος που δε θα σκεφτόταν ποτέ ο Ισίδωρος. Ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας δε δείχνει να έχει μαλακώσει από την παρουσία της Ισμήνης στη ζωή του. Η ληστεία αυτή γίνεται με τις οδηγίες του, καθώς η αγάπη για το χρήμα είναι κάτι που δε τον αφήνει να σκέφτεται λογικά.

Διαβάστε Επίσης  Τι θα δούμε σήμερα 24/11 στην Άγρια Γη

Βίαιη επίθεση

Οι ληστές δεν υπολογίζουν τίποτα. Μπαίνουν στο σπίτι και ζητούν από τον Ισίδωρο να τους αποκαλύψει που κρύβει τα λεφτά. Εκείνος αρνείται και οι αδίστακτοι άντρες αρχίζουν να τον χτυπούν.

Σοβαρά τραυματίζεται και η Ιουλία, η οποία υποφέρει στα χέρια τους. Προκειμένου να τους αποκαλύψει ο Ισίδωρος που έχει τα λεφτά, οι ληστές τα βάζουν με την Ιουλία, με τις εικόνες αυτές να είναι σοκαριστικές.

Την επόμενη μέρα όλη η Μάνη συζητάει για το κακό που βρήκε τους Βρεττάκους. Θα αποκαλυφθεί ο Κωνσταντίνος;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *