Σασμός: Άγριος καυγάς – Αντώνης και Μαθιός πιάνονται στα χέρια

Σασμός: Άγριος καυγάς – Αντώνης και Μαθιός πιάνονται στα χέρια

Σασμός: Άγριος καυγάς – Αντώνης και Μαθιός πιάνονται στα χέρια

Μαθιός και Αντώνης θα πιαστούν στα χέρια, στη σειρά Σασμός! Οι δύο αυτοί άντρες θα ανταλλάξουν κουβέντες βαριές, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν συγκλονισμένοι τη δυνατή αυτή σκηνή.

Η κατάσταση έχει ήδη ξεφύγει στους Σταματάκηδες. Ο Αντώνης έχει ανακαλύψει πως ο Μαθιός είναι ο εραστής της Βασιλικής και είναι πεπεισμένος πως εκείνος ευθύνεται για τη δολοφονία του Στεφανή.

         Σασμός: Άγριος καυγάς – Αντώνης και Μαθιός πιάνονται στα χέρια

Από την άλλη πλευρά, ο Μαθιός και η Καλλιόπη παλεύουν για να κρύψουν και το παραμικρό στοιχείο που θα είναι ικανό να καταστρέψει την οικογένειά τους. Μόνο που η κατάσταση φτάνει εκτός ελέγχου, με τον Μαθιό να ξεσπάει στο λάθος άτομο…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Η Ιουλία είναι μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί»

Έξαλλος ο Μαθιός, επιτίθεται δίχως έλεος

Η Βασιλική δεν αντέχει άλλο αυτό το κρυφτό και την πίεση. Ο Νικηφόρος βρέθηκε ένα βήμα κοντά στο να τους πιάσει στα πράσα. Η Καλλιόπη γνωρίζει την αλήθεια, όπως και ο Αντώνης, ο Αστέρης και σύντομα άλλοι τόσοι.

Χωρίς να μπορεί να ζει άλλο αυτή την πιεστική καθημερινότητα, ζητάει από τον Μαθιό να χωρίσουν οριστικά. Εκείνος, αν και στην αρχή δε την πιστεύει, στη συνέχεια βλέπει πως η Βασιλική δε θα γυρίσει πίσω.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Τα Χριστούγεννα στο πιο όμορφο πολυκατάστημα

Αυτό τον εξοργίζει! Θεωρεί για όλα υπεύθυνο τον Αντώνη και τρέχει στο τμήμα. Μαθιός και Αντώνης ανταλλάζουν πολύ σκληρές κουβέντες στη σειρά Σασμός. Ο Μαθιός τον απειλεί να απομακρυνθεί από την οικογένειά του, αλλιώς θα έχει να κάνει μαζί του.

Όλα είναι έτοιμα να τιναχθούν στον αέρα… Πώς θα αντιδράσει ο Αντώνης και σε τί μπελάδες θα μπει ο Μαθιός με αυτή την συμπεριφορά απέναντι στις αρχές;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *