Σασμός Spoiler: Η αφόρητη ζήλια του Άγγελου πιέζει την Στέλλα

Σασμός Spoiler: Η αφόρητη ζήλια του Άγγελου πιέζει την Στέλλα

Ο Άγγελος και η Στέλλα ζουν τον έρωτά τους στη σειρά Σασμός, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως η ζήλια θα είναι το μαύρο σύννεφο στη σχέση τους. Ο Άγγελος μαθαίνει πως η Στέλλα ήταν η πρώην αρραβωνιαστικιά του Αστέρη και πως οι δυο τους περίμεναν και παιδί.

        Σασμός Spoiler: Η αφόρητη ζήλια του Άγγελου πιέζει την Στέλλα

Την ίδια στιγμή, η αλήθεια για τη συγγένεια του Άγγελου με τους Σταματάκηδες έρχεται στο φως, με την Στέλλα να διχάζεται αρκετά. Παρά τις μεγάλες αυτές αποκαλύψεις, το ζευγάρι αποφασίζει να συνεχίσει τη σχέση αυτή, μακριά από όλους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη διώχνει τη Βασιλική – «Σήκω φύγε»

Μόνο που… ο Άγγελος δε μπορεί να νιώσει το ίδιο. Δε μπορεί να αφεθεί τόσο απλά. Από τη στιγμή που βλέπει στο βλέμμα της Στέλλας την θλίψη, εκνευρίζεται. Κατανοεί πως ο Αστέρης της έχει κάνει μεγάλο κακό. Αυτό θα φέρει την ρήξη, τόσο ανάμεσα στο ζευγάρι, όσο και απέναντι στον Αστέρη.

Το μεγάλο ξέσπασμα ζήλιας

Η ζήλια θα είναι το αγκάθι της νέας αυτής σχέσης, καθώς ο Άγγελος δεν αντέχει στην ιδέα πως η Στέλλα θέλει ακόμη τον Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Μία τυχαία συνάντηση των δύο πρώην θα είναι αρκετή για να ξεσπάσει ο πόλεμος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης Θέλει Να Βγάλει Μια Και Καλή Από Τη Μέση Τον Πέτρο

Όταν η Στέλλα δει τυχαία τον Αστέρη στο δρόμο, θα κάτσουν λίγο για να συζητήσουν. Το μίσος έχει σβήσει. Η Στέλλα θα τον κοιτάξει στα μάτια, καταλαβαίνοντας πως δε τον έχει ξεπεράσει. Έχει, όμως, τελειώσει.

Όταν ο Άγγελος το μάθει αυτό, θα γίνει τρελός. Δεν αντέχει στην σκέψη πως οι δυο τους βρίσκονται, έστω και τυχαία. Θα βγει εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα η Στέλλα να αισθάνεται περίεργα δίπλα του. Είναι αρκετή η ζήλια αυτή για να διαλύσει μια σχέση που μόλις ξεκίνησε;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση