Ήλιος Επόμενα β’ Κύκλος : 71 , 72 , 73 , 74 , 75

Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 71 , 72 , 73 , 74 , 75

Ήλιος Επόμενα β’ Κύκλος : 71 , 72 , 73 , 74 , 75

Ήλιος: Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος. Περιλήψεις για τα επόμενα επεισόδια 71 , 72 , 73 , 74 , 75 της καθημερινής σειράς Ήλιος του Ant1.

                           Ήλιος Επόμενα β’ Κύκλος : 71 , 72 , 73 , 74 , 75

 

Ήλιος επεισόδιο 71 στις 20/12/21

Η έρευνα που ξεκινά γίνεται αγκάθι. Η δικηγόρος του εργοστασίου απειλεί την Αλίκη με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο για να σταματήσει την έρευνα., αλλά ο πόλεμος που ανοίγει φαίνεται πολύ σκληρός. Η Λήδα από την άλλη ανησυχεί για την υγεία του Χάρη αφού οι μέρες παιρνούν και τα Χρήματα για την θεραπεία δεν έχουν βρεθεί.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση καθώς φοβάται για την Αλίκη, αλλά ο πόλεμος που ανοίγει φαίνεται πολύ σκληρός.

Ο Ιάσωνας φιλοξενείται στο σπίτι της Αλίκης.

Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 71 , 72 , 73 , 74 , 75

Ήλιος επεισόδιο 72 στις 21/12/21

Η Αθηνά δέχεται νέα επίθεση ενώ αγνοεί οτί κινδυνεύει από δύο διαφορετικά μέτωπα. Η Νέλλυ και ο Μιχάλης κινδυνεύουν από μία πυρκαγιά που ξέσπασε στη φάρμα. Η Αλίκη πιστεύει πως πίσω από την πυρκαγιά κρύβονται οι υπεύθυνοι του εργοστάσιο χρωμάτων και Θέλοντας να τους ξεσκεπάσει, μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σε Κατάσταση ΣΟΚ Η Αργυρώ Βρουλάκη Επεμβαίνει Ψυχολόγος

Η Αθηνά προκειμένου να απαλλαγεί από το Στέφανο, παίρνει μια απόφαση που κάνεις δεν ξέρει τί συνέπειες θα έχει… Ο Δημήτρης δέχεται ένα τηλέφωνο από τον Στέφανο που του ζητά κάτι αδιανόητο και ένω τα περιθώρια χρόνου στενεύουν για το Χάρη η γιαγιά του πιέζεται από τον Πέρη να δεχτεί τα χρήματα.

Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 71 , 72 , 73 , 74 , 75

Ήλιος επεισόδιο 73 στις 22/12/21

Ο Διονύσης και η Λένα βρίσκονται σε κίνδυνο ενώ η Σοφία συλλαμβάνεται. Ο Χάρης περιμένει τον Πέρη για να υπογράψει την επιταγή. Ο Πέρης, όμως, δεν εμφανίζεται ποτέ. Η Αθηνά μαθαίνει από τον Δημήτρη τι ζητάει ο Στέφανος από αυτήν.

Δείτε ακόμη Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 66 , 67 , 68 , 69 , 70
Μια γυναίκα, βρίσκεται στο γραφείο του Χρήστου προκειμένου να κάνει μία καταγγελία. Εκεί βλέπει τον διοικητή και αναγνωρίζει στο πρόσωπό του το βιαστή της. Η Αθηνά αποφασίζει να μπει η ίδια μπροστά για να καταφέρουν να συλλάβουν το Στέφανο.

Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 71 , 72 , 73 , 74 , 75

Ήλιος επεισόδιο 74 στις 23/12/21

Ο Νικήτας και η Λήδα βρίσκονται σε αδιέξοδο καθώς η ελπίδα να βρεθούν τα λεφτά για τη θεραπεία του Χάρη, απομακρύνεται μετά το θάνατο του Πέρη. Αποφασίζουν, με τη βοήθεια της Αθήνας, να κάνουν κάτι πραγματικά παράτολμο. Και μπαίνουν σε μεγάλους μπελάδες.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη κλείνει στη Φυλακή Δούκα και τον Μελέτη

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Το μυστικό που κρύβουν τα δαχτυλίδια των Βρεττάκων
Η Αλίκη συνεχίζει τον αγώνα της κατά του εργοστασίου, χωρίς όμως να βρίσκει την στήριξη των κτηνοτρόφων, ενώ διαπιστώνει πως κάποιοι την παρακολουθούν. Ο Μιχάλης και η Νέλλη αποφασίζουν να την βοηθήσουν και ανακαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα πάντα…

Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 71 , 72 , 73 , 74 , 75

Ήλιος επεισόδιο 75 στις 24/12/21

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και τα συναισθήματα όλων είναι ανάμεικτα.
Η Αλίκη προσπαθεί να μεταδώσει στα παιδιά της
το εορταστικό πνεύμα μια και είναι τα πρώτα τους Χριστούγεννα χωρίς τον Φίλιππο. Παράλληλα μάταια πασχίζει να πείσει τους κτηνοτρόφους. Η γυναίκα που μολύνθηκε χάνει τη ζωή της και η Αλίκη, παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη, παίρνει μια παράτολμή απόφασή…

Ο Στέφανός καταλαβαίνει πια πως ο κλοιός στενευεί γύρω του και θα καταφύγει σε ένα επικίνδυνο σχέδιο παίρνοντας μαζί του την Αθηνά. Ο διοικητής κρατά όμηρο τη Σοφία, ενώ παράλληλα μια νέα μαρτυρία, έρχεται να ανατρέψει τα πάντα.  Ήλιος Επόμενα β’ Κύκλος : 71 , 72 , 73 , 74 , 75

πηγή

Αφήστε μια απάντηση