Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 49 , 50 , 51 , 52

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 49 , 50 , 51 , 52Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 49 , 50 , 51 , 52

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 49 , 50 , 51 , 52 και φωτογραφίες. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1.

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 49 στις 20/12/2021
Δευτέρα

Η μέρα μετά τα επεισόδια στο
Διαφάνι είναι απογοητευτική,
όμως ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να μιλήσει και στη δίκη για όσα είδε στο βουνό. Ο Ντούνιας δίνει εντολή στον Τόλλια να τακτοποιήσει το θέμα.
Πρέπει να τον βγάλουμε από τη μέση και μάλιστα άμεσα, του λέει χαρακτηριστικά.

Ο Δούκας απογοητευμένος με την κατάσταση με τα παιδιά του, βρίσκει παρηγοριά στην Αντιγόνη, που αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλία.

Η Πηνελόπη αποκαλύπτει την πρόθεση της να συνεργαστεί με τον δικηγόρο του Λούβαρη, ενώ ο Νικηφόρος μελετά κρυφά το φάκελο του αεροδρομίου.

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 50 στις 21/12/2021
Τρίτη

Τα μαύρα μαντάτα της Βιολέτας…
Ο Κυριάκος δέχεται μία αναπάντεχη πρόταση από τον Ακύλα, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με την Ουρανία για άλλη μία φορά. κι ενώ ο Ζάχος συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία για το τι συνέβη στον Ορφανίδη και ανοίγει τα χαρτιά του, το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου μπαίνει σε εφαρμογή… Ο Ντούνιας φυγαδεύει τον Τόλλια ενώ ο ξανθός θα προσπαθήσει να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Λυκούργος στα μαχαίρια στη δίκη του Φίλιππου

Η Βιολέτα φέρνει δυσάρεστα νέα στις αδερφές Σταμίρη που θα της σοκάρουν και η Ελένη καταρρέει. Ο Ακύλας αδημονεί να ακούσει τα νέα για το αν το δολοφονικό του σχέδιο στέφθηκε με επιτυχία.
Στο καφενείο μαθαίνουν ποιός είναι ο καινούργιος κοινοτάρχης, ενώ η Ουρανία βρίσκει κατανόηση στον Άλκη. Η Κορίνα με την Αιμιλία
ανακαλύπτουν ότι ο Ακύλας τους παρακολουθούσε…

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 51 στις 22/12/2021
επεισόδιο 51
Τετάρτη

Στενεύει ο κλοιός για τον Ακύλα…
Ο Μελέτης ανακαλύπτει την πρόταση του Θέμη στη Μυρσίνη και ο Κυριάκος στριμωγμένος τους βρίσκει όλους απέναντί του, με την Ουρανία να έχει φτάσει πια στα όρια της. Η Κορίνα απειλεί να αποκαλύψει στον πατέρα της την απιστία της Ζωής.

Η Αιμιλία και ο Μελέτης προσπαθούν να την αποτρέψουν….Μία εβδομάδα μετά, το Διαφάνι φοράει τα καλά του για τα Χριστούγεννα. Ο Δούκας βρίσκει μία ακραία λύση για να πάρει την περιουσία του από τα χέρια της Μυρσίνης.
Ο Νικηφόρος με τον Μόρτζο ανακαλύπτουν ατασθαλίες στα τιμολόγια για το έργο του αεροδρομίου και η υπεξαίρεση του Ακύλα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός : Ο Πέτρος πιάνει τη Μαρίνα με τον Αστυνόμο και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 52 στις 23/12/2021
Πέμπτη

Η επιστροφή που διψά για εκδίκηση…
Ο Σέργιος απαιτεί από τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντίνο και την Πηνελόπη να επισκεφτούν τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Η οικογένεια Σεβαστού θα ενωθεί σύσσωμη σ ενα χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τα όρια όλων θα δοκιμαστούν.

Στην οικογένεια Τόλλια η κατάσταση θα εκτραχυνθεί μετά την αποκάλυψη ενός μυστικού. Η Ουρανία παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειας της. Μία επιστροφή θα φέρει περισσότερη δίψα για εκδίκηση.

Μία αποκάλυψη θα ταράξει συθέμελα το αρχοντικό της οικογένειας Μεγαρίτη.
Η πληγή ενός παλιού έρωτα, δείχνει πως δεν μπορεί ακόμα να επουλωθεί.
Μία πρόταση γάμου θα φέρει χαρά αλλά μία απόπειρα δολοφονίας θα ξανά μοιράσει τα φύλλα σε αυτή την επικίνδυνη παρτίδα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *