Σασμός: Ο Διονύσης διαρρέει ακατάλληλες φωτογραφίες της Σεμίνας

Σασμός: Ο Διονύσης διαρρέει ακατάλληλες φωτογραφίες της ΣεμίναςΣασμός: Ο Διονύσης διαρρέει ακατάλληλες φωτογραφίες της Σεμίνας

Ο Διονύσης παίζει το δυνατό του χαρτί στη σειρά Σασμός, διαρρέοντας ακατάλληλες φωτογραφίες της Σεμίνας! Τα νέα του αρραβώνα έχουν φτάσει παντού, με αποτέλεσμα ο ίδιος να εξοργίζεται με την στάση της αγαπημένης του. Δεν αντέχει στην ιδέα πως θα τον προδώσει για έναν άλλον άντρα.

        Σασμός: Ο Διονύσης διαρρέει ακατάλληλες φωτογραφίες της Σεμίνας

Η σχέση που έχουν είναι κτητική. Ο Διονύσης την θέλει διαρκώς στο πλευρό του, θέλει να την έχει δική του. Σε αντίθεση με αυτόν, η Σεμίνα νομίζει πως του χρωστάει χάρη που την “έσωσε” κάποτε, με αποτέλεσμα να δεσμεύεται πλάι του, να μένει χωρίς τη θέλησή της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Γιατί, Αργυρώ; Γιατί μου το έκανες αυτό; Ο Αστέρης διαλύεται

Ο γάμος της με τον Πέτρο είναι η μοναδική της φυγή. Δέχεται να αρραβωνιαστεί με τον Πέτρο Βρουλάκη, θεωρώντας πως το ένοχο παρελθόν της έχει μείνει πίσω. Βέβαια, δε γνωρίζει πως ο Διονύσης δεν έχει παίξει ακόμη το τελευταίο του χαρτί…

 

Σασμός: Ο Διονύσης διαρρέει ακατάλληλες φωτογραφίες της ΣεμίναςΟι ακατάλληλες φωτογραφίες

Όσο ο Πέτρος ετοιμάζεται για το μεγάλο αυτό γεγονός, τόσο ο Διονύσης ψάχνει τον τρόπο να καταστρέψει την Σεμίνα. Αυτός ο αρραβώνας δεν πρέπει να γίνει. Γνωρίζοντας πολύ καλά πως ένας Βρουλάκης δε θα άντεχε μια τόσο σκληρή αλήθεια, αποφασίζει να κάνει την κίνηση – ματ που σχεδιάζει καιρό.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος δίνει 3 υπόπτους για το θάνατο του Άγγελου

Ο Διονύσης διαρρέει φωτογραφίες της Σεμίνας στο διαδίκτυο, σκορπίζοντας τον τρόμο, στη σειρά Σασμός. Σύμφωνα με το TiVi, ανεβάζει τις “αγγελίες” που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η Σεμίνα, με λεζάντα:

«Αν νιώθεις μόνος και έχεις ανάγκη από παρέα, είμαι εδώ για σένα, στον χώρο μου ή στον δικό σου. Απόλυτη εχεμύθεια, όλες τις ώρες της ημέρας!»

Η φωτογραφία αυτή τινάζει τα πάντα στον αέρα. Ούτε η Σεμίνα, ούτε ο Πέτρος περίμεναν αυτή την εξέλιξη. Ποια θα είναι η αντίδρασή τους;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *