Η Γη Της Ελιάς: Το Παρελθόν Της Μαρίας Στο Φως – Ο Ισίδωρος Δίνει Την Χαριστική Βολή

Η Γη Της Ελιάς: Το Παρελθόν Της Μαρίας Στο Φως – Ο Ισίδωρος Δίνει Την Χαριστική ΒολήΗ Γη Της Ελιάς: Το Παρελθόν Της Μαρίας Στο Φως – Ο Ισίδωρος Δίνει Την Χαριστική Βολή

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος καταφέρνει να φτάσει την Αθηνά εκτός εαυτού. Το παρελθόν της Μαρίας έρχεται στο φως, με αποτέλεσμα η Αθηνά να χάνει το μυαλό της, στην γη της ελιάς. Όλα είναι ένα βήμα πριν τιναχθούν στον αέρα.

Η Γη της Ελιάς: Το παρελθόν της Μαρίας στο φως – Ο Ισίδωρος δίνει την χαριστική βολή

Ο Ισίδωρος ζητάει από την Αθηνά να παραχωρήσει το μερίδιό της, με το καλό. Εκείνη αρνείται, με αποτέλεσμα ο Βρεττάκος να παίζει το τελευταίο του χαρτί. Άλλωστε, ο Κωνσταντίνος του έχει ομολογήσει όλη την σκληρή αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Άννα Σε Δημήτρη: «Θα Πληρώσεις Για Όλα»

Η μαμά της Αθηνάς ήταν φόνισσα. Αυτό είναι αρκετό για να καταστραφεί η φήμη της Αθηνάς σε όλη τη Μάνη. Όσο εκείνη αρνείται, τόσο ο Ισίδωρος θυμώνει. Μέχρι που η δύσκολη αυτή μέρα δεν αργεί να φανεί… Εφόσον η Αθηνά αρνείται να απομακρυνθεί από την περιουσία, ο Ισίδωρος δεν έχει άλλη επιλογή. Την επόμενη μέρα, όλη η γη της ελιάς γνωρίζει για το ένοχο παρελθόν της Αθηνάς και της Μαρίας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Πέτρος Και Η Σεμίνα Θα Έχουν Μία Εκρηκτική Συνάντηση

Οι τοπικές εφημερίδες γράφουν για το φρικτό φονικό, με την φωτογραφία της Αθηνάς Βρεττάκου. Η φήμη της έχει καταστραφεί. Ο Ισίδωρος απολαμβάνει τη νίκη του, ενώ η Αθηνά είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

Μαζεύει τα πράγματά της και εξαφανίζεται από τη Μάνη. Δε θέλει να δει κανέναν μπροστά της, μετά από το κακό που την βρήκε. Ο Ισίδωρος περιμένει ακόμη να του παραχωρήσει την περιουσία. Εκείνη πηγαίνει να βρει την μητέρα της απελπισμένη. Όλα έχουν διαλυθεί… Ποια θα είναι η αντίδραση της Μαρίας;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση