«Άφωνοι» Σκορδά – Λιάγκας με τον Γαρδέλη και τον λόγο που αποχώρησε από τη Φάρμα – «Μας έκαψες»

«Άφωνοι» Σκορδά – Λιάγκας με τον Γαρδέλη και τον λόγο που αποχώρησε από τη Φάρμα - «Μας έκαψες»«Άφωνοι» Σκορδά – Λιάγκας με τον Γαρδέλη και τον λόγο που αποχώρησε από τη Φάρμα – «Μας έκαψες»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης αποχώρησε από τη Φάρμα και σήμερα, 9 Δεκεμβρίου ήταν καλεσμένος στο πρωινό και… «τρέλανε» τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο της Φάρμας ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανίστηκε στο αγρόκτημα και ανακοίνωσε πως ο ηθοποιός αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι!

Ο Σταμάτης είπε: «Βγήκα από τη φάρμα αλλά όχι από το παιχνίδι… Η Φάρμα για μένα δεν είναι τα 18 άτομα! Σε δυόμιση στρέμματα… Η φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι διαμετρικών αποστάσεων με μία ονειρική μέθη του απροσδιόριστου»!

Διαβάστε Επίσης  "Οι Μουσουλμάνοι μας έδερναν από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ!" - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελληνίδας ηθοποιού για την περιπέτεια που έζησε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ελληνοτουρκικού Σίριαλ.

«Άφωνοι» Σκορδά – Λιάγκας με τον Γαρδέλη και τον λόγο που αποχώρησε από τη Φάρμα - «Μας έκαψες»Ο Σταμάτης είπε: «Βγήκα από τη φάρμα αλλά όχι από το παιχνίδι… Η Φάρμα για μένα δεν είναι τα 18 άτομα! Σε δυόμιση στρέμματα… Η φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι διαμετρικών αποστάσεων με μία ονειρική μέθη του απροσδιόριστου»!

Η Φαίη τον κοιτούσε άναυδη και ο Γιώργος αναφώνησε «Θα μας κάψεις τελείως»!

Και συνέχισε ο παρουσιαστής «με απλά ελληνικά πες μας γιατί αποχώρησες από τη Φάρμα»!

Και στη συνέχεια τόνισε ο ηθοποιός: «Βγήκα από τη Φάρμα, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η Φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι. Είμαστε μεθυσμένοι όλοι στη Φάρμα. Το τελευταίο μου πλάνο ήταν πως η μέση μου με προδίδει και δε μπορώ να ζήσω όπως θέλω εγώ, αποχωρώ για να ξεκουραστώ. Και ποιος ξέρει; Θέλω σαν τρελός να ξαναμπώ. Οι λέξεις που είπα εκεί μέσα δεν παίχτηκαν όλες. Δεν τσακώθηκα με κανέναν στη Φάρμα. Το bullying που δέχτηκα με στενοχώρησε. Η επίκληση που έκανα στον Δία ήταν ένα αστείο. Ο Κουτσαβάκης με έκανε και έκλαψα. Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου»!

Διαβάστε Επίσης  Κώστας Μπακογιάννης: Στο πλευρό του η Σία Κοσιώνη και τα παιδιά του στην ορκωμοσία του

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *