Σασμός: Η Βασιλική ζητάει από τον Μαθιό να χωρίσουν οριστικά

Σασμός: Η Βασιλική ζητάει από τον Μαθιό να χωρίσουν οριστικά

Σασμός: Η Βασιλική ζητάει από τον Μαθιό να χωρίσουν οριστικά

Κι όμως, η Βασιλική φτάνει στα όριά της και χωρίζει τον Μαθιό, στα επόμενα επεισόδια Σασμός. Το ζευγάρι αυτό έχει περάσει πολλά, με το τελευταίο χτύπημα να είναι και το πιο δυνατό. Η Βασιλική λυγίζει, όταν βλέπει τον Νικηφόρο απέναντί της.

Ο γιος της άφησε το φοιτητικό του σπίτι, απεγνωσμένος. Ένας τσακωμός με την Τζένη θα είναι αρκετός για να σπείρει τη διχόνοια. Ο Νικηφόρος, εξοργισμένος από την στάση που κρατά η Τζένη απέναντί του, μαζεύει κάποια πράγματα κι επιστρέφει στο πατρικό του.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Είμαι η Άννα η γυναίκα που ερωτεύτηκες για το πείσμα της

Εκείνο το βράδυ, η Βασιλική και ο Μαθιός έχουν παραδοθεί στον έρωτά τους. Η νύχτα αυτή έχει πάρει φωτιά, με τα κορμιά τους να γίνονται ένα. Ο Νικηφόρος βάζει το κλειδί στην πόρτα και η στιγμή αυτή διαλύεται σε ένα λεπτό…

Μόλις ακούγεται το κλειδί στην πόρτα, το ζευγάρι βρίσκεται σε πανικό. Η Βασιλική πηγαίνει στο σαλόνι και βλέπει τον Νικηφόρο. Ο γιος της παρατηρεί πως είναι ανήσυχη, όμως δε λέει κάτι. Η Βασιλική λυγίζει.

Όλα θα είχαν καταστραφεί, εάν δεν είχε ακουστεί η πόρτα. Ο Μαθιός κρύβεται, η αλήθεια δε βγαίνει στο φως. Η Βασιλική, όμως, τρέμει στην ιδέα πως όλα ήταν ένα βήμα, πριν τιναχθούν στον αέρα.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη Επεισόδια 74-75-76-77

Περνάει το βράδυ αγκαλιά με τον γιο της, σκεπτόμενη. Την επόμενη μέρα, κανονίζει ένα μυστικό ραντεβού με τον Μαθιό, θέλοντας να του κάνει μία μεγάλη συζήτηση. Η Βασιλική χωρίζει οριστικά τον Μαθιό, στη σειρά Σασμός, ζητώντας του να μη την ενοχλήσει ξανά.

Φοβάται πως όλα θα αποκαλυφθούν και η καταστροφή θα είναι μεγάλη. Ο Μαθιός την κοιτάζει απελπισμένος. Της ζητάει μία ευκαιρία, την ικετεύει. Μάταια, όμως. Η Βασιλική δεν αντέχει άλλο αυτό το βασανιστικό κρυφτό…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *