Νέες καταγγελίες για VIP κλίνες ΜΕΘ: «Δεν υπάρχει επώνυμος σε αναμονή»

Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν 47 κενές κλίνες ΜΕΘ τονίζει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος.

Για κενές «VIP κλίνες στις ΜΕΘ» έκανε λόγο εκ νέου σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝΜ, μιλώντας για 47 κενές σε όλη την Επικράτεια και 12 κενές σήμερα το πρωί στην Αττική.

Οι νέες καταγγελίες από τον Μιχάλη Γιαννάκο έρχονται στον απόηχο των αποκαλύψεων ότι παρέκαμψαν διασωληνωμένους εμβολιασμένους εκτός ΜΕΘ για να δώσουν την κλίνη στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Κοσμά.

Διαβάστε Επίσης  Φωτιά: Νέο πύρινο μέτωπο στους Αγίους Θεοδώρους – Επιχειρούν και εναέρια μέσα

«Όσοι είναι σε αναμονή δεν είναι κανείς επώνυμος, είναι όλοι λαός» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Λίγο αργότερα, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ο διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής του «Ευαγγελισμού», Γιώργος Μπουλμπασάκος. Ο ίδιος σημείωσε πως «τα ερωτήματα τίθενται για τον Μητροπολίτη» και υπογράμμισε ότι ο τρόπος διαχείρισης ήταν «τουλάχιστον απαράδεκτος, δεν μπορεί να παραβιάζεται η σειρά».

«Πολύ ατυχής ο χειρισμός και ευλόγως δημιούργησε αυτά τα ερωτήματα και το υπουργείο Υγείας πρέπει να απαντήσει» σημείωσε και επισήμανε ότι στον «Ευαγγελισμό» δεν υπάρχει κενή κλίνη.

Διαβάστε Επίσης  Συντάξεις Νοεμβρίου 2022: Πότε πάνε ταμείο οι δικαιούχοι για πληρωμές

«Το συμβάν δημιούργησε θέματα που πρέπει να απαντηθούν» κατέληξε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *