Μαρτυρία για την τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: «Είχε έρθει στο φαρμακείο με μαχαιριά στον λαιμό»

Μαρτυρία για την τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: «Είχε έρθει στο φαρμακείο με μαχαιριά στον λαιμό»Μαρτυρία για την τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: «Είχε έρθει στο φαρμακείο με μαχαιριά στον λαιμό»

 

Ένα άγνωστο περιστατικό που έγινε πριν λίγο καιρό αποκαλύπτει ο φαρμακοποιός στη γειτονιά στο Νέο Ηράκλειο που είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο των δύο αδερφών μέσα στο σπίτι τους.
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Νέο Ηράκλειο με την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε χθες Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, όταν και βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους δύο αδέρφια, μια 29χρονη και ένας 34χρονος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα πιθανόν πυροβόλησε αρχικά με καραμπίνα τον αδελφό της και η ίδια μετά αυτοπυροβολήθηκε, πάλι στο κεφάλι.

Στο σπίτι βρέθηκαν και δύο σημειώματα με τα αδέρφια να εξηγούν ότι θα βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Διαβάστε Επίσης  Σεισμός στα Χανιά – Ευθύμης Λέκκας: Έγινε αισθητός σε όλη την περιφέρεια – Περιμένουμε μετασεισμούς

Ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που είδε τα δύο αδέρφια είναι ο φαρμακοποιός της γειτονιάς στον οποίο είχαν κάνει την προηγούμενη εβδομάδα rapid test.

Ο φαρμακοποιός γνωρίζει πολλά χρόνια την οικογένεια ενώ όπως δήλωσε δεν ήταν λίγες οι φορές που τόσο ο πατέρας όσο και ο 34χρονος του μιλούσαν για όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι.

«Έβλεπα μια μόνιμη θλίψη στα παιδιά που εγώ την δικαιολογούσα λόγω του θανάτους της μητέρας τους. Ο Βασίλης μου έλεγε ότι δεν μπορούσε με τίποτα να διαχειριστεί το θάνατο της μητέρας του» ανάφερε αρχικά μιλώντας στο Open.

«Συνήθως τα αδέρφια τα έβλεπα μαζί. Την τελευταία φορά είχαν μια νευρικότητα που δεν την είχα ξαναδεί. Δεν έβγαιναν πολύ από το σπίτι. Ειδικά η κοπέλα περνούσε πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή» συμπλήρωσε λέγοντας ότι αυτά του τα περιέγραψε τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα που είχαν παράπονο καθώς τα δύο αδέρφια δεν εργάζονταν.

Διαβάστε Επίσης  ‘Ερχεται η «Ωκεανίς»: Χιόνια στη Θεσσαλονίκη, όχι στην Αθήνα

Αίσθηση πάντως προκαλεί ένα περιστατικό το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο έγινε πριν από περίπου ενάμιση μήνα όταν ο 34χρονος πήγε στο φαρμακείο με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

«Είχε έρθει με χαραγμένο τον λαιμό του από μαχαίρι. Μου είπε ότι κατέβηκαν με την αδερφή του στην πυλωτή να δουν κάτι και εκεί τους επιτέθηκαν δύο άτομα τους άρπαξαν και τους χάραξαν το λαιμό» είπε ο φαρμακοποιός με τον 34χρονο τότε να ισχυρίζεται ότι δεν είδε κάτι παραπάνω.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *