Άγριες Μέλισσες: Ο Κυριάκος γίνεται κοινοτάρχης στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυριάκος γίνεται κοινοτάρχης στο ΔιαφάνιΆγριες Μέλισσες: Ο Κυριάκος γίνεται κοινοτάρχης στο Διαφάνι

Ο Ακύλας θέλει να σπείρει κι άλλο τη διχόνοια ανάμεσα στους κατοίκους του χωριού. Έτσι, ο Κυριάκος γίνεται κοινοτάρχης με τις ευχές του, με αποτέλεσμα οι εντάσεις να ξεσπούν, στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Τόλλιας έχει συγκρουστεί ανοιχτά με τον Ακύλα, εξαιτίας των έργων που επιβαρύνουν το χωριό. Ο Ακύλας θέλει να γίνει ο άρχοντας όλων, είναι ο κλασικός εργολάβος της χούντας, που χτίζει διαρκώς, για να βρίσκεται στην κορυφή.

Τα ταμεία του Διαφανίου έχουν αδειάσει. Ο Τόλλιας τρέχει στη νομαρχία, για να ζητήσει βοήθεια. Είναι, όμως, μάταιο. Κανείς δεν υπολογίζει τη γνώμη του. Όλοι στο καφενείο προσπαθούν να τον στηρίξουν, δίχως αποτέλεσμα…

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Ρηνιώ περνά θηλιά στο λαιμό

Ο Ακύλας κάνει την ανατροπή

Ο Ακύλας κάνει την ανατροπή

Θέλοντας να διχάσει κι άλλο το Διαφάνι, ο Ακύλας ανακοινώνει πως ο Κυριάκος θα είναι ο νέος κοινοτάρχης, στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό θα εξοργίσει τους κατοίκους του χωριού, με την Ουρανία να τον ικετεύει να μη δεχτεί τη θέση.

Ο Τόλλιας θα τον κοιτάξει στα μάτια και θα περιμένει να ακούσει ένα όχι. Ο Κυριάκος, όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσει κανέναν και ποτέ ξανά. Νιώθει απομονωμένος και ευάλωτος. Απομακρύνεται από όλους και κάνει αυτό που ο ίδιος θέλει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πρόσεξε τι λες γιατί θα το μετανιώσεις πικρά»

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυριάκος γίνεται κοινοτάρχης στο Διαφάνι

Έτσι, λέει το μεγάλο ναι στον Ακύλα και αναλαμβάνει χρέη κοινοτάρχη. Όλοι γίνονται έξαλλοι. Ο Κυριάκος είναι ενθουσιασμένος με τη νέα του θέση, παρόλο που άφησε έναν καλό του φίλο στο δρόμο, χωρίς δουλειά. Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει, με τον Κυριάκο να στέκεται δίπλα στον Ακύλα Μεγαρίτη…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *