Άγριες Μέλισσες: Η οικογένεια των Σεβαστών ξανά μαζί

Άγριες Μέλισσες: Η οικογένεια των Σεβαστών ξανά μαζίΆγριες Μέλισσες: Η οικογένεια των Σεβαστών ξανά μαζί

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς έρχεται η μεγάλη επανασύνδεση – Η οικογένεια των Σεβαστών ξανά μαζί σε ένα εφιαλτικό βράδυ.

Χριστούγεννα ημέρα γιορτής και αγάπης . Κάπως έτσι το σκέφτηκαν ο Δούκας με τη Μυρσίνη προκειμένου να καλέσουν τα παιδιά τους για να καθίσουν όλοι μετά από πολλούς μήνες στο οικογενειακό γιορτινό τραπέζι. Μόνο που δεν υπολόγισαν το θυμό των τριών παιδιών τους προς εκείνους και το εορταστικό κλίμα μετατρέπεται σε εφιάλτη .

Ο Δούκας, συνεχίζει να είναι απογοητευμένος με τα όσα συμβαίνουν με τα παιδιά του αλλά και με τη Μυρσίνη, που αρνείται πεισματικά να του επιστρέψει την περιουσία του και βρίσκει παρηγοριά στην Αντιγόνη, που αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλία

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Δυσάρεστες εξελίξεις για την Όλγα – Υποκρισία και σύγκρουση

Από την άλλη η Πηνελόπη αρνείται να ακούσει τις συμβουλές των αδερφών της και ξεκαθαρίζει την πρόθεσή της να συνεργαστεί με το δικηγόρο του Λούβαρη, ώστε να ανοίξει ξανά η υπόθεση δολοφονίας η δική του και των εισαγγελέων.

Άγριες Μέλισσες: Η οικογένεια των Σεβαστών ξανά μαζίΑπό την άλλη πλευρά ο Νικηφόρος, επιστρέφει στη Νομαρχία και μελετά κρυφά το φάκελο του αεροδρομίου. Εκεί, βρίσκει τρομερές ατασθαλίες και λάθη που θα προκαλέσουν οικονομικές δυσκολίες στους επενδυτές ,μεταξύ των οποίων και ο Δούκας.

Ο Νικηφόρος με τον Μόρτζο συνεργάζονται και η υπεξαίρεση του Ακύλα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί .

Την ίδια ώρα, ο Μελέτης, ανακαλύπτει την πρόταση του Θέμη στη Μυρσίνη και το μεταφέρει στο Δούκα. Εκείνος ποια έχει στα χέρια του ακόμα ένα στοιχείο, ώστε να απειλήσει τη γυναίκα του για το θέμα της περιουσίας . Η κατάσταση πλέον μεταξύ τους ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και όλα ακροβατούν σε τεντωμένο σκοινί .

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ακύλας Εμφανίζετε Σαν Φύλακας Άγγελος Και Σώζει Τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Η οικογένεια των Σεβαστών ξανά μαζίΤην ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα, θα φουντώσει ακόμα η συνύπαρξη όλων των Σεβαστών γύρω από το οικογενειακό τραπέζι . Ολα θα ξεκινήσουν όταν ο Σέργιος απαιτεί από τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντίνο και την Πηνελόπη ,να επισκεφτούν τον Δούκα και τη Μυρσίνη για να περάσουν μαζί τις γιορτές.

Εκείνοι, δεν μπορούν να αρνηθούν ξανά και τα αδέρφια μαζί με το μικρό Σέργιο, πάνε στο σπίτι των γονιών τους ενώ η οικογένεια Των Σεβαστων ενώνεται μετά από μήνες . Ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι, με τα όρια όλων να δοκιμάζονται …Οι κακίες και οι μπηχτές δίνουν και παίρνουν ,ενώ Το γιορτινό κλίμα μετατρέπεται σε εφιάλτη για όλους….

Άγριες Μέλισσες: Η οικογένεια των Σεβαστών ξανά μαζί

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *