Σασμός : H μεγάλη ανακάλυψη της Καλλιόπης και το ψέμα του Άγγελου!

Σασμός : H μεγάλη ανακάλυψη της Καλλιόπης και το ψέμα του Άγγελου!Η μεγάλη ανακάλυψη της Καλλιόπης και το ψέμα του Άγγελου!

         Η μεγάλη ανακάλυψη της Καλλιόπης και το ψέμα του Άγγελου!

Τρίτη 07/12 Επεισόδιο 55

Η Αργυρώ είναι σοκαρισμένη μετά την ανακάλυψη μιας βαλίτσας με αρχαία στο ξενοδοχείο, αλλά ο Διονύσης τη διαβεβαιώνει ότι θα χειριστεί την υπόθεση προσωπικά. Πιεσμένη από τα γεγονότα, δέχεται να συναντήσει τον Αστέρη στο μαγαζί του. Η συζήτησή τους, όμως, διακόπτεται από την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Καλλιόπης!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Γιωργής ζητά από την Ιουλία να κάνουν παιδί

Ο Άγγελος από την άλλη υποψιασμένος για το ρόλο της, λέει ψέματα στην Καλλιόπη ότι σύντομα θα συναντηθεί με κάποιον που γνωρίζει την ταυτότητα του πατέρα του.

Παράλληλα η Άσπα συναντιέται με τον Κώστα και παίρνει την απόφαση να αποσύρει τη μήνυση σε βάρος του. Μια τυχαία γνωριμία με μια γοητευτική γυναίκα ενθουσιάζει τον Άγγελο, μόνο που δεν ξέρει ότι εκείνη είναι η πρώην του Αστέρη, η Στέλλα!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος μαθαίνει τις απάτες του Κωνσταντίνου

Εν τω μεταξύ, μια τυχαία περιπολία θα φέρει τον Αντώνη και τη Ντίνα πιο κοντά στην αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του Στεφανή. Η παρακολούθηση του Μαθιού και της Βασιλικής ξεκινά και το μυστικό τους αποκαλύπτεται: Η αστυνομία μαθαίνει πως έχουν ερωτική σχέση!

Στο επόμενο επεισόδιο ένα τρακάρισμα γίνεται αφορμή να γνωριστεί ο Άγγελος με τη Στέλλα.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση