Σασμός: Ο Στεφανής έρχεται στον ύπνο του Μαθιού

Σασμός: Ο Στεφανής έρχεται στον ύπνο του ΜαθιούΣασμός: Ο Στεφανής έρχεται στον ύπνο του Μαθιού

Όπως όλα δείχνουν η παράνομη σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής δεν θα μείνει για πολύ κρυφή στην σειρά Σασμός και αυτό σίγουρα θα τους κοστίσει ακριβά και τους δυο καθώς οι συνέπειες θα είναι μεγάλες. Όπως θα δείτε και στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού ο Στεφανής εμφανίζεται ξανά στην σειρά ταράζοντας τον Μαθιό, ο οποίος τον βλέπει στον ύπνο του.

               Σασμός: Ο Στεφανής έρχεται στον ύπνο του Μαθιού

Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 7/12 στον Σασμό;

Η Αργυρώ είναι σοκαρισμένη μετά την ανακάλυψη μιας βαλίτσας με αρχαία στο ξενοδοχείο, αλλά ο Διονύσης τη διαβεβαιώνει ότι θα χειριστεί την υπόθεση προσωπικά. Πιεσμένη από τα γεγονότα, δέχεται να συναντήσει τον Αστέρη στο μαγαζί του. Η συζήτησή τους, όμως, διακόπτεται από την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Καλλιόπης! Ο Άγγελος από την άλλη υποψιασμένος για το ρόλο της, λέει ψέματα στην Καλλιόπη ότι σύντομα θα συναντηθεί με κάποιον που γνωρίζει την ταυτότητα του πατέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος επόμενα επεισόδια : 3 , 4

Η τυχαία γνωριμία του Άγγελου και της Στέλλας

Παράλληλα η Άσπα συναντιέται με τον Κώστα και παίρνει την απόφαση να αποσύρει τη μήνυση σε βάρος του. Μια τυχαία γνωριμία με μια γοητευτική γυναίκα ενθουσιάζει τον Άγγελο, μόνο που δεν ξέρει ότι εκείνη είναι η πρώην του Αστέρη, η Στέλλα! Εντωμεταξύ, μια τυχαία περιπολία θα φέρει τον Αντώνη και τη Ντίνα πιο κοντά στην αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Δημήτρης νεκρός: «Σκοτώστε τον»

 

Τέλος, ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στεφανής εμφανίζεται στον ύπνο του Μαθιού απόψε στην σειρά Σασμός, αναστατώνοντας τον ήρωα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση