Άγριες Μέλισσες: Ο Θανάσης στους Άβαντες – Σοκ στην οικογένεια Τόλια

Άγριες Μέλισσες: Ο Θανάσης στους Άβαντες – Σοκ στην οικογένεια ΤόλιαΆγριες Μέλισσες: Ο Θανάσης στους Άβαντες – Σοκ στην οικογένεια Τόλια

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη επιφυλάσσει ο Θανάσης σε όλη την οικογένεια Τόλια, στις Άγριες Μέλισσες, καθώς τους ανακοινώνει την επιθυμία του να ενταχθεί στους Άβαντες.

Ο Τόλιας και η Παγώνα όταν ακούνε από το στόμα του γιου τους τη λέξη Άβαντες παγώνουν. Ντρέπονται τόσο πολύ που το παιδί έχει φανατιστεί υπέρ του καθεστώτος της δικτατορίας. Ο Τόλιας δεν θέλει να το βλέπει μπροστά του. Ο Θανάσης όμως ατάραχος αγνοεί τη γνώμη των γονιών του και προχωρά.

      Άγριες Μέλισσες: Ο Θανάσης εισδύει στους Άβαντες – Σοκ στην οικογένεια Τόλια.

Στη συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες, ο Θανάσης θέλει να γνωρίσει τον Ακύλα Μεγαρίτη και να του ζητήσει να τον δεχθεί στους Άβαντες. Για το λόγο αυτό επιδιώκει συνάντηση με το Μελέτη από τον οποίο και ζητεί να τον φέρει σε επαφή τόσο με τον Ακύλα όσο και με άλλα στελέχη από τους Άβαντες που έχουν επιρροή και είναι θετικά προσκείμενοι στο καθεστώς της δικτατορίας. Βλέπετε ο Θανάσης δεν το αντιλαμβάνεται όλο αυτό που συμβαίνει στο τόπο του ως δικτατορία αλλά ως ένα κίνημα που θα φέρει την Ελλάδα σε μια καλύτερη θέση όπως της αξίζει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη τσακώνει την Αργυρώ με τον Αστέρη μαζί

Η συνέχεια προμηνύει νέες εκπλήξεις με το Θανάση να διαβαίνει πανευτυχής το κατώφλι των Αβάντων και να μυείται στις αρχές και στους σκοπούς της φιλοκαθεστωτικής της εποχής εκείνης οργάνωσης.

Ποιος είναι ο Θανάσης στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Βασίλης Μπούτσικος έχει τελειώσει τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου ενώ επίσης είναι και τελειόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στον κινηματογράφο, έχει πάρει μέρος στις ταινίες «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή και «Η βοή του κόσμου» του Πέτρου Σεβαστίκογλου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Przemyslaw Blaszcak στην Άνδρο και τη Maria Shmaevich στη Λούκα της Ιταλίας. Έχει κάνει ακόμη σπουδές κλασικής κιθάρας ενώ για χρόνια έχει ασχοληθεί με το στίβο και το χορό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ζωή στριμώχνει άγρια τον Μάνο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση