Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια!

Η Λίλιαν έχει εξαφανιστεί από το σπίτι της, προκαλώντας πανικό σε Κάτια, Μαρίνα και Κωστή, για διαφορετικούς λόγους στον καθένα.

Η Μαρίνα κι ο Κωστής προσπαθούν να πείσουν το Σταύρο να βρουν μια λύση για το θέμα του παιδιού, αλλά εκείνος δεν δείχνει να έχει διάθεση να συζητήσει κάτι τέτοιο. Ο Μιχάλης συνεχίζει την άσωτη ζωή, ενώ ο Δημήτρης πείθει τη Ρία να συνεχίσουν να βλέπονται.

Η Μάρθα κι ο Φώτης έρχονται ακόμη πιο κοντά, με τη Μάρθα να νιώθει ένοχη, επειδή δεν του έχει αποκαλύψει την αλήθεια για τη σχέση του με τη Μαρίνα. Η Έλλη ξεκινάει προπονήσεις με τον Άρη. Κι ενώ η Μαρίνα βρίσκει ένα τρόπο για να βλέπει την μικρή Ελπίδα και να περνάει χρόνο μαζί της, κάτι που της λέει η Κάτια την κάνει να το ξανασκεφτεί και να πάρει μια επώδυνη απόφαση.

Η συγκίνηση της Μαρίνας και του Κωστή είναι μεγάλη, καθώς νιώθουν πως έχουν φτάσει ένα βήμα πριν από το να βρεθούν ξανά με το παιδί τους. Οι χειρισμοί, όμως, που απαιτούνται για να γίνει κάτι τέτοιο, είναι λεπτοί και επικίνδυνοι, κι αυτή η εύθραυστη ισορροπία ανεβάζει την ένταση, καθώς κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει τελικά σε όλα αυτά η ίδια η Ελπίδα.

Σε αυτό είναι που ποντάρει και η Κάτια, που πιστεύει πως τελικά η Μαρίνα δεν θα την οδηγήσει στη φυλακή για όσα έγιναν, προκειμένου να προφυλάξει το παιδί της και την ψυχική ισορροπία του.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Προς το παρόν πάντως, και μέχρι να καταλαγιάσει η υπόθεση, η Λίλιαν, εξακολουθεί να κρύβεται, παρά τις διαβεβαιώσεις της Κάτιας πως ο κίνδυνος έχει περάσει. Την ίδια στιγμή, η απροσδόκητη συνάντηση της Σοφίας με τον Δημήτρη και την μητέρα της δυναμιτίζουν το κλίμα στο πατρικό του Κωστή. Και οι εξελίξεις προμηνύονται απρόβλεπτες…

Η Κάτια, παρότι νοιώθει νικήτρια αφού η Μαρίνα της δήλωσε ότι δεν θα διεκδικήσει πια την Ελπίδα, ζητάει απ’ τον Αντρέα να την παρακολουθεί στενά.

Το αίσθημα του Φώτη για την Μάρθα δυναμώνει και κάνει κινήσεις που δείχνουν πως τη θέλει πολύ. Εκείνη νοιώθει επίσης δυνατά γι αυτόν, αλλά νοιώθοντας ένοχη για ό,τι του κρύβει, κρατά απόσταση μαζί του.

Ο Σταύρος ανησυχεί πολύ για την υπόθεση του παιδιού του. Η Μαρίνα τον διαβεβαιώνει ότι θα σταματήσει τις ενέργειές της για το καλό του παιδιού κι εκείνος θέλει να το πιστέψει και το μεταφέρει στην Λίλιαν. Εκείνη, όμως, δεν εμπιστεύεται τις δηλώσεις της Μαρίνας.

Την ίδια στιγμή, η σχέση της Έλλης με τον Άρη είναι μόνιμα τσιτωμένη, αλλά ένα ρεύμα παράξενο έχει αρχίσει να γεννιέται μεταξύ τους. Στο μεταξύ, η Μαρίνα θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη…

Η Μαρίνα αγωνιά και πάλι προσπαθώντας να ανακαλύψει την απάντηση στο ερώτημα που τη βασανίζει, αλλά τη λύση τη δίνει η Ελπίδα παρέχοντας της μια πολύτιμη πληροφορία. Μετά την αποκάλυψη για τη σχέση του Δημήτρη με τη Ρία, ο Δημήτρης νιώθει πως πετυχαίνει μέρος του σκοπού του προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Σοφίας.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Ποια θα είναι η τύχη της Κάτιας στον 2ο κύκλο της σειράς;

Η Κάτια συντάσσει τις δυνάμεις της με το Σταύρο, καθώς ενδιαφέρεται όσο κι αυτός να μην φτάσει η Μαρίνα στο παιδί της. Κρίση στη σχέση της Μάρθας και του Φώτη μετά την αποκάλυψη ότι η δουλειά που του δόθηκε ήταν ένα δικό της σχέδιο.

Η Λίλιαν σε πανικό προσπαθεί να κρατήσει την κόρη της Μαρίνας κρυμμένη, αλλά αυτό γίνεται όλο και πιο δύσκολο καθώς η αλήθεια αποκαλύπτεται.

Ο Φώτης τσακώνεται με την Μάρθα για το θέμα της δουλειάς. Η Κάτια πιέζει τον Σταύρο, να πάρει την οικογένειά του και να φύγει. Η Έλλη ζηλεύει όταν βλέπει τον Άρη να μιλάει με μια κοπέλα στον Όμιλο, του κάνει σκηνή και του ανακοινώνει πως θα ψάξει να βρει άλλον προπονητή.

Ο Σταύρος έχει μια εκ βαθέων συζήτηση με την Μαρίνα, που αρχίζει να ελπίζει πάλι πως θα βρεθεί λύση για να είναι μαζί με το παιδί της. Ο Σταύρος της δίνει υποσχέσεις παράλληλα, όμως, τηλεφωνεί στην Κάτια να της αναγγείλει πως αποφάσισε να κάνει αυτό που του ζήτησε. Θα φύγουν στο εξωτερικό για να χαθούν τα ίχνη τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *