Σασμός: Η Μαρίνα απειλεί να σκοτώσει τον Μαθιό με όπλο

Σασμός: Η Μαρίνα απειλεί να σκοτώσει τον Μαθιό με όπλοΣασμός: Η Μαρίνα απειλεί να σκοτώσει τον Μαθιό με όπλο

Όσο ο Μαθιός απειλεί την Αργυρώ, τόσο η Μαρίνα εξοργίζεται, στη σειρά Σασμός. Αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα παιδιά της και να παλέψει ως το τέλος για αυτά, αρπάζει ένα όπλο και τρέχει να αντιμετωπίσει τον Σταματάκη που σκορπίζει τον τρόμο στο σπιτικό της.

Οι δυο τους, μέσα στον εργασιακό χώρο του Μαθιού, προσπαθούν να είναι πολιτισμένοι, δίχως αποτέλεσμα. Ο Μαθιός την ρωτάει ευθέως εάν εγκρίνει αυτή τη σχέση, με την Μαρίνα να του τονίζει πως ούτε συμφωνεί, ούτε την υποστηρίζει.

Σασμός: Η Μαρίνα απειλεί να σκοτώσει τον Μαθιό με όπλοΟ Μαθιός επιμένει να ρίχνει την ευθύνη στην Αργυρώ, με την Μαρίνα να γίνεται έξω φρενών, στη σειρά Σασμός. Η φωνή της ανεβαίνει, το μάτι της γυαλίζει και παίρνει στάση επίθεσης. Δε θα αφήσει κανέναν να βλάψει τα παιδιά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Τεστ DNA Για Μαρίνα Και Μυρτάλη – Είναι Αδελφές;

Όταν ο Μαθιός της λέει πως θα γίνει μεγάλο κακό, αν συνεχιστεί αυτή η παράνομη σχέση, η Μαρίνα τον κοιτάζει εξοργισμένη και ξεσπάει: “Θα έρθετε πάλι στην πόρτα μας να μας σκοτώσετε, όπως έκανε ο πατέρας σου; Θα γίνει κι άλλος από την φάρα σας φονιάς;”.

Σασμός: Η Μαρίνα απειλεί να σκοτώσει τον Μαθιό με όπλο

Στο μεταξύ…

Η Θοδώρα προσπαθεί να καταπιεί τη σχέση Πέτρου – Σεμίνας, την ώρα που αυτός ετοιμάζει μια έκπληξη, που θα βάλει τέλος στα προβλήματα της Σεμίνας με τον Διονύση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Μία απόπειρα αυτοκτονίας ανατρέπει τα πάντα

Αργυρώ και Αστέρης ζουν στιγμές ευτυχίας, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από τη Χαρίκλεια για τη μητέρα του. Μία επίσκεψη του Μαθιού στο Ηράκλειο ταράζει τις ισορροπίες.

Ο Νικηφόρος βγάζει κάτι περίεργες συντηρητικές απόψεις για τις γυναίκες, που ξαφνιάζουν την Τζένη και τον Μανόλη και τρομάζουν τον Μαθιό. Παράλληλα η Αργυρώ θα προβεί σε μία σοκαριστική ανακάλυψη, και πάνω στον πανικό της, θα διαπράξει ένα λάθος, που ενδέχεται να αποδειχτεί μοιραίο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση