Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τα σπάει όλα μία μέρα πριν τον γάμο

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τα σπάει όλα μία μέρα πριν τον γάμοΗ Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τα σπάει όλα μία μέρα πριν τον γάμο

Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει! Όλοι πανηγυρίζουν. Η Αρεόπολη γιορτάζει! Ο γάμος της Ιουλίας είναι γεγονός στην γη της ελιάς, και ο Στάθης υποφέρει… Τα νέα έχουν φτάσει στο σπίτι των Καπερνάρων.

Όσο κι αν ο Στάθης το κρύβει, το βλέμμα του τα προδίδει όλα. Είναι βυθισμένος στην θλίψη. Χάνει οριστικά την γυναίκα που αγαπά και δε μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό. Ή μήπως μπορεί;

Ο Κουράκος είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει την Ιουλία. Είναι ερωτευμένος μαζί της. Η πρόταση γάμου σκάει σαν κεραυνός. Ο Ιάκωβος και ο Ισίδωρος χαίρονται που η αδελφή τους κάνει επιτέλους το βήμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία ξεκινάει τις απειλές στον Στάθη

Μάλιστα, η Μυρτάλη αναλαμβάνει να βοηθήσει στις ετοιμασίες, καθώς είναι η κουμπάρα. Η Ιουλία της ζητάει να την παντρέψει, με την Μυρτάλη να χαίρεται πολύ για την αγαπημένη της θεία. Βέβαια, δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τα σπάει όλα μία μέρα πριν τον γάμοΗ ξαφνική επίσκεψη

Λίγες ώρες πριν τον γάμο, η Ιουλία δέχεται μία επίσκεψη στο σπίτι της. Ο Στάθης της χτυπάει την πόρτα και της φωνάζει να μη παντρευτεί τον Κουράκο. Εκείνη, απεγνωσμένη, του ζητάει να φύγει. Είναι αποφασισμένη και δε θα κάνει πίσω.

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 26 , 27 , 28 , 29 , 30

Ο γάμος της Ιουλίας είναι ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί, ο Στάθης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, στην γη της ελιάς. Δε θα αφήσει τον μεγάλο του έρωτα να σταθεί στο πλευρό άλλου.

 

Έτσι, κάνει μία κίνηση – ματ, αφού πρώτα σπάσει τα πάντα μπροστά του! Ο Στάθης θα ζητήσει διαζύγιο από την Αρετή, δείχνοντας στην Ιουλία πως ο δρόμος για την ευτυχία τους είναι ανοιχτός. Πώς θα αντιδράσει η Ιουλία; Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή την τελευταία στιγμή θα τρέξει δίπλα του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση