Η γη της ελιάς: Ο Στάθης δεν είναι καθόλου καλά! Τι ετοιμάζει?

Η γη της ελιάς : Ο Στάθης δεν είναι καθόλου καλά! Τι ετοιμάζει?

Η γη της ελιάς : Ο Στάθης δεν είναι καθόλου καλά!

Η Ιουλία έχει αποφασίσει πως ο Κουράκος είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να συνεχίσει τη ζωή της, παρόλο που ο Στάθης δε το δέχεται, στην γη της ελιάς. Μετά από τις πιέσεις του Ιάκωβου, η Ιουλία αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα και να πει το μεγάλο ναι στον Γιώργη.

Ο Στάθης, όμως, δεν λέει να ξεπεράσει την Ιουλία. Η χαριστική βολή θα έρθει, όταν θα δει την Ιουλία μαζί με τον Κουράκο σε ανέμελες στιγμές.

Η γη της ελιάς : Ο Στάθης δεν είναι καθόλου καλά!

Η εικόνα της Ιουλίας μαζί με τον Κουράκο τσακίζει τον Στάθη, ενώ όλο το χωριό αρχίζει να κουβεντιάζει για το νέο ειδύλλιο.

Ο Στάθης καίγεται από την ζήλια για την Ιουλία, και κάποια στιγμή που θα συναντηθούν τυχαία στο δρόμο, εκεί θα βρεθεί και ο αστυνόμος Κουράκος. Ο Αστυνόμος, για να δείξει πως έχει το πάνω χέρι, κάνει μια κίνηση που θα αφήσει αποσβολωμένο το Στάθη.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση

Ο Στάθης πλησιάζει την Ιουλία, έξαλλος. Θέλει να της μιλήσει, να την ρωτήσει τί κάνει μαζί του. Εκείνη του ζητάει να φύγει, να σταματήσει να την ενοχλεί. Ο Κουράκος δε μπορεί να μένει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια.

Ξεσπάει στον Στάθη και του ζητάει να αφήσει ήσυχη την Ιουλία! Οι δύο άντρες ανταλλάζουν βαριές κουβέντες, με αποτέλεσμα να πιάνονται στα χέρια. Η Ιουλία παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες, δίχως αποτέλεσμα. Η στιγμή αυτή προβλέπεται μοναδική!

Το ζευγάρι  ζει τον απόλυτο έρωτα. Περνούν μία όμορφη νύχτα στην Καρδαμύλη και έρχονται όλο και πιο κοντά. Μόνο που ο Στάθης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Συνεχίζει να πολιορκεί την Ιουλία, φέρνοντάς τη σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: O Αντώνης μαθαίνει την αλήθεια για τον Στεφανή

Η γη της ελιάς : Ο Στάθης δεν είναι καθόλου καλά!

 

Ο αστυνόμος Κουράκος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Ιουλία, με κάθε κόστος. Φτάνει στα άκρα, ζητώντας της να τον παντρευτεί. Εκείνη δέχεται και οι ετοιμασίες ξεκινούν. Μάλιστα, η Ιουλία ζητάει από την Μυρτάλη να γίνει κουμπάρα, με τις δύο να πετούν στα σύννεφα, στην γη της ελιάς.

 

Η γη της ελιάς : Ο Στάθης δεν είναι καθόλου καλά!

Παρόλο που η Ιουλία δείχνει ευτυχισμένη, μέσα της ένα κομμάτι παραμένει διαλυμένο. Ο Στάθης δεν έχει ιδέα για τον γάμο αυτό. Μόνο που τα νέα τρέχουν γρήγορα και ο ίδιος πέφτει από τα σύννεφα…

O Στάθης δεν είναι διατεθειμένος να το αφήσει τόσο απλά. Φτάνει την κατάσταση στα άκρα, ζητώντας από την Ιουλία να μιλήσουν για μία τελευταία φορά.

Τι ετοιμάζει ο Στάθης?

Να τι κάνει… κι έπεται συνέχεια…

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τα σπάει όλα μία μέρα πριν τον γάμο

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *