Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας δίνει εντολή θανάτου για τον Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας δίνει εντολή θανάτου για τον ΛάμπροΆγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας δίνει εντολή θανάτου για τον Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες : Ο Ακύλας θέλει να βυθίσει το Διαφάνι στο πένθος με ενα σχέδιο εξόντωσής που αφορά τον Λάμπρο – Ο Ακύλας δίνει εντολή θανάτου για τον Λάμπρο

Η δίκη έφτασε. Ο Ακύλας είναι στη δικαστική αίθουσα και τρέμει στην ιδέα πως ο Λάμπρος θα ομολογήσει όλη την αλήθεια, στις Άγριες Μέλισσες. Φοβάται πως οι απειλές του Ντούνια δε θα πιάσουν.

Εάν ο Λάμπρος παραδεχτεί πως είδε το φρικτό φονικό, τότε οι Άβαντες, ο Ντούνιας και ο Ακύλας θα καταδικαστούν. Πέρα από την καταδίκη, ο Ακύλας δε θέλει να αθωωθεί ο γιος του φονιά του αδελφού του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος Ξεσπά Και Διατάζει – Απολύει Τον Δημήτρη

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας δίνει εντολή θανάτου για τον Λάμπρο
Θέλει να καταστρέψει τόσο τον ίδιο, όσο και τις αδελφές Σταμίρη. Έτσι, σχεδιάζει την εξόντωση του Λάμπρου, θέλοντας να πάρει τη ζωή του. Μόνο όταν τον δει νεκρό θα ηρεμήσει… Ποιο είναι το σχέδιό του;

Ο Λάμπρος σε τεράστιο κίνδυνο

Όσο ο Ακύλας ψάχνει τρόπους να τον στείλει στον άλλον κόσμο, ο Λάμπρος διχάζεται, στις Άγριες Μέλισσες. Να μιλήσει για όλα όσα είδε ή να σωπάσει; Η Λενιώ βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα και τον κοιτάζει δακρυσμένη. Όλα κρέμονται από μια κλωστή.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας δίνει εντολή θανάτου για τον ΛάμπροΟ Λάμπρος είναι πολύ άσχημα. Όλος του ο κόσμος καταρρέει. Δεν ξέρει τι να κάνει, δεν ξέρει αν πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια. Σύμφωνα με το MYtv, ο Ακύλας τρέμει στην ιδέα πως θα γκρεμιστούν όλα.

Διαβάστε Επίσης  Σ’ αγαπάω μεν αλλά Επεισόδια 5-6-7-8: Η Δάφνη ανακοινώνει ότι είναι έγκυος

Θέλει να βυθίσει τις αδελφές Σταμίρη σε βαρύ πένθος, όπως και όλο το Διαφάνι. Ο αδίστακτος αυτός άντρας δίνει εντολή θανάτου για τον Λάμπρο, ώστε να τελειώσει αυτή η ιστορία μια και καλή. Οργανώνει ένα φρικτό σχέδιο δολοφονίας εναντίον του, καθώς σύμφωνα με το youfly.com μόνο εάν πεθάνει θα είναι σίγουρος πως όσα έγιναν στο βουνό δε θα αποκαλυφθούν ποτέ και σε κανέναν άλλον.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση