Σασμός spoiler: Αυτή θα είναι η αντίδραση του Αστέρη όταν μάθει ότι ο Μαθιός δολοφόνησε τον Στεφανή

Σασμός spoiler: Αυτή θα είναι η αντίδραση του Αστέρη όταν μάθει ότι ο Μαθιός δολοφόνησε τον Στεφανή

Σασμός spoiler: Αυτή θα είναι η αντίδραση του Αστέρη όταν μάθει ότι ο Μαθιός δολοφόνησε τον Στεφανή

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον Σασμό και αυτή την εβδομάδα, με τον Αστέρη να μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος. Τι λένει λοιπόν τα spoiler;

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ο Αντώνης και η Ντίνα ανακαλύπτουν τη σχέση του Μαθιού µε τη Βασιλική και έτσι ο Μαθιός μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων για τον φόνο του Στεφανή. Από εκείνη τη στιγμή, ξεκινά ένας αγώνας δρόμου για να καταφέρουν να αποδείξουν την ενοχή του και να τον συλλάβουν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Σεμίνα «καρφώνει» τον Διονύση σε πρόσωπο – κλειδί

Όλα αρχίζουν όταν ο Αντώνης και η Ντίνα πιάνουν στα πράσα τη Βασιλική µε τον Μαθιό και η παράνοµη σχέση τους αποκαλύπτεται. Οι δυο τους είναι σχεδόν σίγουροι πως πρόκειται για έγκληµα πάθους αλλά και πως ο Μαθιός είχε όλο τον χρόνο να καλύψει τα ίχνη του.

Αποφασίζουν να κάνουν φύλλο και φτερό τα σπίτια των Σταµατάκηδων για να βρουν το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε ο Στεφανής. Αυτό που κάνει όμως εντύπωση στον Αστέρη είναι ότι η Καλλιόπη και ο Μαθιός σιωπούν και αντιλαµβάνεται πως κάτι κρύβουν.Πολύ σύντοµα ο Αστέρης θα µάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και παρότι σοκάρεται, τελικά, αποφασίζει να προστατεύσει τον αδελφό του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος επιστρέφει και ο Ζάχος ξινίζει

Τις επόµενες µέρες, η Αστυνοµία βρίσκεται µια ανάσα από την ανακάλυψη του όπλου του εγκλήµατος και κατ’ επέκταση στη σύλληψη του Μαθιού, ο οποίος παρακολουθεί τροµοκρατηµένος τις εξελίξεις. Ωστόσο, η Καλλιόπη αναλαµβάνει δράση και έχοντας στην κατοχή της το όπλο του φόνου, το κρύβει κάπου που δεν πρόκειται να το βρει ποτέ κανείς. Έτσι, όσο και αν οι ενδείξεις οδηγούν την Αστυνοµία στο ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, δεν έχουν αποδείξεις για να τον συλλάβουν

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση